Tyttöjen pelit ja sarjatoiminta

 
 
 
 
 
 
lauantai, 11 lokakuu 2014 23:29

GHD-viikonloppu täydessä vauhdissa - Tässä kuvia ja terveisiä lauantailta!

Kirjoittanut
Nämä hymyt nähtiin Harjun Kiekon GHD-tapahtumassa Lohjalla. Nämä hymyt nähtiin Harjun Kiekon GHD-tapahtumassa Lohjalla.

Tyttökiekon kokeilupäivä Girls’ Hockey Day järjestetään tänä vuonna ennätyksellisesti 78 seurassa. Valtaosa tapahtumista järjestetään tänä viikonloppuna, jolloin vietetään myös kansainvälistä tyttökiekkoviikonloppua. Leijonat-toimitukseen on saapunut kuvia lauantaina eri puolilla Suomea järjestetyistä tapahtumista - tässä napakka kooste!

Kolari:
KoTu Hockeyn GHD-tapahtuman "joukkuekuva":
 


 


Kuortane:
Kuortaneella järjestettiin GHD-tapahtuma jo viime sunnuntaina. Vierailijoina olivat Team Kuortaneen pelaajat Emilia Varpula, Venla Nurmi ja Eveliina Nurmi. Tapahtumaan osallistui kymmenen tyttöä.
 


 


Lohja:
Tunnelmakuva Harjun Kiekon GHD-tapahtumasta:

 


Mänttä-Vilppula:
Paikalla oli 35 tyttöä, joista suurin osa uusia, lajiin tutustumaan tulleita noin 6-11-vuotiaita tyttöjä. Mukana oli myös Suomen naisten maajoukkuepelaaja Anna Kilponen seurajoukkueensa Ilveksen paidassa. Tapahtuman koordinoi Tanja Mäkelä, Koillis-Pirkan Kiekko ja tukijoukot. Ohjelmassa oli hippaleikkejä, kasvomaalausta sekä luistelua ja pelaamista jäällä. Upea tapahtuma, josta jäi sekä järjestäjille että osallistujille hyvä mieli! Lisätietoa: http://tyttokiekko.blogspot.fi/
 


 


Pello:
Pellossa järjestettiin 11.10. Girls’ Hockey Day -tapahtuma. Mukana oli 12 tyttökiekkoilijaa, joista sseitsemän oli ensikertalaisia. Tytöt olivat iältään 3-10-vuotiaita. Jäällä harjoiteltiin luistelua, kiekonkäsittelyä ja lopuksi tietenkin pelattiin. Mukana oli myös PeKi Pink Starsin pelaajia. Pello onkin oikea Lapin naiskiekon keskus, sillä siellä pelaa noin 30 naisharrastepelaajaa! Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kaikki kylän naiset pelaavat jääkiekkoa… Naiset pelaavat kahdella joukkueella Lapin alueen harrastesarjaa. Tyttöjen vuorot jatkuvat ensi sunnuntaina kello 13-14, ohjaajina toimivat Jessika ja Sanna.
 

 


Salo:
Salon Kiekkohait järjestivät tyttökiekkotapahtuman ensimmäistä kertaa. Tapahtuma oli oikein onnistunut, tyttöjä oli jäällä yhteensä 20, joista 11 uutta. Kiekkohailla ei vielä ole omaa tyttökiekkojoukkuetta, mutta poikien mukana kiekkokoulussa on noin kymmenen tyttöä. Tavoitteena on saada tyttöjoukkue lähiaikoina. Tapahtuman osallistujat pääsivät näkemään myös aidon olympiamitalin!
 


 


Sodankylä:
Sodankylässä SoPa järjesti 11.10. Girls’ Hockey Day -tapahtuman. Mukana oli 17 tyttöä, joista lähes kaikki olivat ensikertalaisia. Vilskettä ja vilinää näkyi jäällä erilaisten rastien ja pelien merkeissä. Mukana oli myös Sodankylän Pallon mimmien joukkueen pelaajia, jotka tsemppasivat ja ohjasivat tyttöjä jäällä. Kotiin lähti punaposkisia sekä hymyilyviä tyttöjä, joiden ranteissa komeilivat GHD-rannekkeet. Kiitos kaikille osallistuneille! SoPan tyttökiekko jatkuu ensi lauantaina 18.10. klo 10.30-11.20.
 


 


Somero:
Mukana 12 tyttöä, osallistujissa nuorin kaikkensa antanut 4-vuotias ja yhtä innostuneina myös vanhempia tyttöjä, kaikki sulassa sovussa ja hymyssä suin jään jälkeen. Mukana oli myös muutama poikajoukkueessa pelaava "ammattilainen", innostuneita uusia pieniä tyttöjä harjoittelemassa luistelua sekä kiekkoilusta yleensä kiinnostuneita tyttöjä. Diplomien ja rannekkeiden jako kopissa toi vielä vähän loppuun juhlafiilistä. Hauskaa oli ja hiki tuli!
 


 


Ähtäri:
Ähtärin Kiekko-Haukkojen GHD-tapahtumassa oli jäällä 28 tyttöä. Vieraina olivat Saila Saari ja Erika Saloranta JYP:stä sekä Johanna Pelkonen Jääkiekkoliitosta. Onnistunut päivä! Kiitokset tytöille ja vierailijoille!

 

 

Lisää Tyttökiekon uutisia

 
 
 

Etsi sivustolta