Leijonat.fi

     


Jääkiekkoliiton kumppani Taitoa ja rispektiä -projektissa:
 

 


 

Taitoa ja rispektiä -teema esillä Lätkä & Säbä Expossa

Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien Taitoa ja rispektiä -projekti on esillä Messukeskuksessa järjestettävillä Lätkä & Säbä -messuilla lauantaina ja sunnuntaina.


Lauantaina 2.11. kello 12:30-13:00 messujen seminaarissa on mukana Blues Juniors ry:n taitovalmentaja Eemeli Mäkinen. Seminaarin jälkeen hän vierailee Suomen Jääkiekkoliiton messuosastolla kello 13:00-14:00.

Sunnuntaina seminaaripuheenvuoron pitää kello 15:00-15:30 HIFK JR Hockey ry:n taitovalmentaja Niklas Hede. Lisäksi hän on tavattavissa Jääkiekkoliiton osastolla kello 13:30-14:30.

Vuoden 2012 MM-kotikisojen tuotoilla Suomi-kiekkoon palkattiin 25 taitovalmentajaa, jotka sijoittuvat 23 paikkakunnalle ympäri Suomen. Jääkiekkoliiton kumppani taitovalmentajahankkeessa on Helsingin Sanomat. Hankkeen teemat ovat "taito" ja "respect".

Taitoa ja rispektiä -sivut Leijonat.fi:ssä

 

 

Viimeksi muutettu

TAITOA JA RISPEKTIÄ


Vuoden 2012 MM-kotikisojen tuotoilla Suomi-kiekkoon palkattiin 25 taitovalmentajaa, jotka sijoittuivat 23 paikkakunnalle ympäri Suomen. Jääkiekkoliiton kumppani taitovalmentajahankkeessa on Helsingin Sanomat. Hankkeen teemat ovat "taito" ja "respect".


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: