Leijonat.fi

     


Jääkiekkoliiton kumppani Taitoa ja rispektiä -projektissa:
 

 


 

Taitoa ja rispektiä - “Mukavaa yhdessäoloa ja kunnioitusta lajia kohtaan”

Mäkinen ohjeisti Wolf-junioireita koripalloharjoituksissa. Mäkinen ohjeisti Wolf-junioireita koripalloharjoituksissa. Kuva: Pasi Mennander.

Suomen Jääkiekkoliitto ja valtakunnallisen taitovalmentajahankkeen yhteistyökumppani Helsingin Sanomat palkitsivat neljä 2000-03-ikäluokkien joukkuetta Taitoa ja rispektiä -joukkuepalkinnolla. Palkintopäivää vietettiin syyskuun alkupuolella Vierumäellä jossa Blues junioreiden taitovalmentaja Eemeli Mäkinen oli mukana vetämässä sekä jää- että oheisharjoituksia. 


Mäkinen luonnehti harjoitusten ohessa omia tuntojaan rispektin eli kunnioituksen merkityksestä. Samalla hän kuvaili millaista taitovalmentajan arki oikein on ollut vuoden 2013 keväällä käynnistyneen hankkeen aikana. {media load=media,id=1466,width=450,align=left,display=inline}

Viimeksi muutettu

TAITOA JA RISPEKTIÄ


Vuoden 2012 MM-kotikisojen tuotoilla Suomi-kiekkoon palkattiin 25 taitovalmentajaa, jotka sijoittuivat 23 paikkakunnalle ympäri Suomen. Jääkiekkoliiton kumppani taitovalmentajahankkeessa on Helsingin Sanomat. Hankkeen teemat ovat "taito" ja "respect".


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: