Leijonat.fi

     


Jääkiekkoliiton kumppani Taitoa ja rispektiä -projektissa:
 

 


 

"Taidosta ja rispektistä on hyvät joukkueet tehty"

Vierumäellä sunnuntaina vietettävä Taitoa ja rispektiä -palkintopäivä käynnistyi nopeilla puheenvuoroilla, joilla pelaajat ohjattiin päivän teeman pariin. Joukkueille on noin kymmenen tunnin aikana tarjolla harjoituksia kaukalossa ja sen ulkopuolella, mutta myös Taitoa ja rispektiä -viesti on vahvasti esillä.


Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pekka Soini toi tapahtumaan Helsingin Sanomien viestin.

- Jääkiekko näkyy joskus julkisuudessa myös kielteisessä mielessä. Suuri osa negatiivisista otsikoista johtuu siitä, että asenteet eivät ole kohdallaan. Haluamme Taitoa ja rispektiä -teemalla nostaa esille muun muassa vastustajan kunnioitusta, Soini sanoi.

Soini on jääkiekossa aktiivisesti mukana myös isän roolissa. Hän korosti, että palkintopäivän osallistujat ovat jääkiekkoharrastuksessaan mielenkiintoisessa vaiheessa.

- Olette ikävaiheessa, jossa tapahtuu huikeaa kehitystä. Tänään te kaikki olette voittajia ja olette ansainneet tämän päivän, Soini sanoi.

 

 

Viimeksi muutettu

TAITOA JA RISPEKTIÄ


Vuoden 2012 MM-kotikisojen tuotoilla Suomi-kiekkoon palkattiin 25 taitovalmentajaa, jotka sijoittuivat 23 paikkakunnalle ympäri Suomen. Jääkiekkoliiton kumppani taitovalmentajahankkeessa on Helsingin Sanomat. Hankkeen teemat ovat "taito" ja "respect".


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: