Leijonat.fi

     


Jääkiekkoliiton kumppani Taitoa ja rispektiä -projektissa:
 

 


 

Naisvalmentajahanke saanut lupaavan alun

Tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemi työssään. Tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemi työssään. Kuva: Jukka Salminen.

Palloilulajien naisvalmentajahanke on käynnistynyt jääkiekon osalta lupaavasti. Jääkiekkoliitto järjesti kolme tilaisuutta Oulussa, Jyväskylässä ja Lohjan Kisakalliossa, joihin paikalle saapui yli kolmekymmentä naista, jotka ovat kiinnostuneita valmentamisesta. 


Suurin osa tilaisuuteen osallistuneista on joko entisiä tai nykyisiä pelaajia eri tasoilta ja lisäksi mukana on myös sellaisia naisia, joilla ei ole aikaisempaa pelikokemusta mutta muuta sellaista osaamista joka valmennustoiminnassa on hyödyksi. 

Hankkeessa ovat jääkiekon lisäksi mukana jalkapallo, käsipallo, ringette, salibandy, sulkapallo, Suomen Valmentajat ry ja vammaisurheilu. Hanke on saanut tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Hanke jatkuu 6.9. lajien yhteisellä tapaamisella Helsingissä. 

Viimeksi muutettu

TAITOA JA RISPEKTIÄ


Vuoden 2012 MM-kotikisojen tuotoilla Suomi-kiekkoon palkattiin 25 taitovalmentajaa, jotka sijoittuivat 23 paikkakunnalle ympäri Suomen. Jääkiekkoliiton kumppani taitovalmentajahankkeessa on Helsingin Sanomat. Hankkeen teemat ovat "taito" ja "respect".


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: