Leijonat.fi

       

Finkey ja Joulupukki maalivahteina Tarmon Leijona-kiekkokoulun pikkujouluissa

Pitäjänmäen Tarmon Leijona-kiekkokoulun syyslukukausi huipentui pikkujoulun viettoon perheluistelun merkeissä. Jäällä olivat niin Tarmon pienet Leijona-kiekkokoululaiset kuin heidän sisaruksensa, isänsä ja äitinsä. Myös mummoja ja vaareja oli tullut paikalle katsomaan pikku leijonanalkujen taidokasta menoa.Pikkujoulut huipentuivat, kun yllätysvieraat, luistelevat joulupukki ja Finkey, saapuivat paikalle. Järjestettiin oikea jääkiekko-ottelu missä valkoisten Tarmon Leijona-kiekkokoululaisten maalivahtina toimi Finkey ja sinisten maalissa taitavasti Joulupukki. Salamavalot välkkyivät kun isät, äidit ja isovanhemmat räpsivät kuvia jännittävistä pelitilanteista.

Lisäksi järjestettiin iloinen pujottelu viesti Tarmon Leijona-kiekkokoululaiset vastaan sisarukset, isät ja äidit. Myös Finkey otti mittaa Joulupukista lasten kannustaessa niin joulupukkia kuin Finkeytä.

Vaihtoaitiossa tarjoiltiin lämmintä glögiä ja piparia ja lapsille oli jäävuoron jälkeen varattu joulukoristein, trippimehuin, piparein ja namein katettu pukukoppi.

Pitäjänmäen Tarmon Leijona-kiekkokoulu toivottaa kaikille Suomen 100:lle Leijona-kiekkokoululle oikein iloista joulun odotusta!

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: