Leijonat.fi

       

Leijona-kiekkokoulu tulee taas!

Jokavuotinen Leijona-kiekkokoulu kutsuu taas lapsia liikkumaan ja leikkimään. Alle 8-vuotiaille lapsille tarkoitettuun toimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä omaan lähiseuraan.

 

 

 

 


Alle 8-vuotiaille lapsille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa lapsille pääsyn luistelemaan, pelaamaan ja leikkimään koulutettujen ohjaajien johdolla. Kiekkokoulun tapahtumat sisältävät erilaisia lajiteknisiä harjoituksia, kuten kiekon- ja mailankäsittelyä. Harjoitukset on mukautettu lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, joten lapsen on mahdollista olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

 

Tänä vuonna lähes 200 seuraa ja 12 000 lasta ottaa osaa Leijona-kiekkokouluun, muodostaen siitä Suomen suurimman lasten jääkiekkojoukkueen. Kiekkokoulun ohjaajat ovat läpikäyneet Suomen Jääkiekkoliiton peruskoulutuksen ja osallistuneet täydennyskoulutukseen. Leijona-kiekkokoulussa ohjaajilla on käytössään valmiit harjoitusohjelmat, joita voidaan soveltaa taidoiltaan eritasoisille lapsille.

 

Lisää Leijona-kiekkokoulusta voi kysyä lähimmästä seurasta. Mukaan pääsee, vaikka toiminta olisi jo ehtinyt syyskauden osalta käynnistyä.

 

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: