Leijonat.fi

       

Ensimmäistä kertaa Leijona-kiekkokoulussa - "Kivointa oli luistelu"

Lenni, 4 vuotta, osallistui Kaarinan Kiekko-Poikien Leijona-kiekkokouluun avajaispäivänä 7. lokakuuta. Toistaiseksi pikkumiehellä riittää työnsarkaa itse luistelutaidossa, mutta tavoitteet on asetettu jo pitkälle tulevaisuuteen: Lennin haaveena on tulla isona jääkiekkoilijaksi tai työmieheksi.


Miksi halusit tulla Leijona-kiekkokouluun?

Leijona näytti kivalta ja mä haluan oppia luistelemaan.

Mitä opit ensimmäisellä kerralla?

Mä harjoittelin luistelua.

Oletko luistellut aikaisemmin?

Joo, me ollaan käyty ulkona luistelemassa kun oli talvi.

Oliko tänään kivaa?

Oli. Kaikista kivointa oli luistelu.

Miten sinulla sujui?

Välillä kaaduin, aina en päässyt itse ylös. Mulla oli sellainen kori apuna, mä pidin siitä kiinni. Sitten kun mä osaan luistelemaan, mä alan pelaamaan.

Oletko pelannut joskus jääkiekkoa?

Olen, me pelataan ulkona isän, isoveljen ja kavereiden kanssa. Meillä on maalit, maila ja pallo, mutta ei luistimia.

Oletko käynyt joskus katsomassa jääkiekkoa?

Mä olen nähnyt telkkarista ja sitten mä olin MM-kisoissa.

Mikä on suosikkijoukkueesi?

Italia ja Suomi.

Mikä sinusta tulee isona?

Työmies tai jääkiekkoilija.Kaarinan Kiekko-Poikien kauden ensimmäiseen Leijona-kiekkokouluun osallistui reilut neljäkymmentä lasta. Valtaosa osallistujista oli poikia, mutta mukaan oli uskaltautunut myös muutama rohkea tyttö. Osallistujien taitotaso vaihteli suuresti, mutta into oppia ja päästä joskus pelaamisen makuun oli yhteistä kaikille pienille kiekkokoululaisille. Katso täältä, missä muualla Leijona-kiekkokoulu järjestetään kaudella 2012–13!
 

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: