Leijonat.fi

       

Asuuko perheessänne seuraava Laine? Leijona-kiekkokouluun pääsee mukaan läpi kauden!

Jos Nuorten MM-kisat aiheuttivat perheenne pienimmille kiekkokuumeen, kannattaa nyt jos koska olla yhteydessä omaan lähiseuraan. Kiekkokausi on jo hyvässä vauhdissa, mutta alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoittuihin Leijona-kiekkokouluihin pääsee mukaan myös kesken kauden. Leijona-kiekkokoulu löytyy tänä vuonna jokaisesta Suomen junioriseurasta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.


Leijona-kiekkokoulussa opetuksen ja toiminnan laatu varmistetaan vuosittain paikallisesti toteutettavilla seurojen vastuuhenkilöiden rehtorikoulutuksilla. Ohjaajilla on käytössään valmiit ohjeet ja esimerkkiharjoitteet, joilla tulevaisuuden Leijona-tähdet opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden.


- Koska Leijona-kiekkokouluissa on lähtökohtaisesti mukana eritasoisia ja -ikäisiä lapsia, mukaan on helppo tulla myös kesken kauden. Omantasoista ohjausta on varmasti saatavilla kunhan intoa riittää. Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.
- Monesta Leijona-kiekkokoulusta löytyy myös omat tyttöryhmät, mutta tytöt kyllä pärjäävät hienosti myös sekaryhmissä, eli rohkeasti mukaan vaan.

Parhaiten oman lähiseuran Leijona-kiekkokoulun harjoitusvuorot selviävät olemalla yhteydessä seuraan. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

 

 

 

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: