Leijonat.fi

       

Leijona-kiekkokoulut kesälomalle - uusi kausi alkaa lokakuussa

Keuruulaisen KeuPan sunnuntaina pelatussa 2007–2008 syntyneiden Leijona-kiekkokouluturnauksessa palkitut joukkueidensa Herrasmiespelaajat yhteiskuvassa ottelun jälkeen. Karstula Arenassa on palkittu Herrasmiespelaajat jokaisessa kauden aikana pelatussa ottelussa: palkinnon tavoitteena on edistää muiden pelaajien kunnioittamista, reilua peliä ja turvallisuutta. Herrasmiespelaajat on valittu ottelun tuomareiden ja vastustajajoukkueen johdon toimesta. Keuruulaisen KeuPan sunnuntaina pelatussa 2007–2008 syntyneiden Leijona-kiekkokouluturnauksessa palkitut joukkueidensa Herrasmiespelaajat yhteiskuvassa ottelun jälkeen. Karstula Arenassa on palkittu Herrasmiespelaajat jokaisessa kauden aikana pelatussa ottelussa: palkinnon tavoitteena on edistää muiden pelaajien kunnioittamista, reilua peliä ja turvallisuutta. Herrasmiespelaajat on valittu ottelun tuomareiden ja vastustajajoukkueen johdon toimesta. Kuva: Jari Niskanen

Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetut Leijona-kiekkokoulut päättävät kautensa maaliskuun lopussa. Ympäri Suomen seuroissa toimineet Leijona-kiekkokoulut liikuttivat talven aikana noin 12 000 lasta lähes 200 seurassa.


Uusi kausi alkaa taas lokakuussa: mukaan syksyllä käynnistyviin Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita niin uudet tulokkaat kuin jo aiemmin mukana toiminnassa olleet lapset. Myös vanhemmat voivat halutessaan sitoa hokkarit jalkaansa, ohjaajia tarvitaan mukaan jäälle auttamaan Leijona-kiekkokoulun vetäjien urakkaa.

Leijona-kiekkokoulut tarjoavat kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Tarkempaa tietoa oman paikkakunnan Leijona-kiekkokoulujen kauden 2015–16 aikatauluista saa paikallisesta seurasta.  


 

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: