Leijonat.fi

       

Seurojen Leijona-kiekkokoulun ilmoittautumisaika umpeutumassa

Leijona-kiekkokoulun toinen vuosi käynnistyy syksyllä 2011. Seurojen ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 15. kesäkuuta.


Suuren suosion ja paljon myönteistä palautetta saanut Leijona-kiekkokoulu keräsi ensimmäisen toimintavuotensa aikana mukaan sata seuraa. Seuraavalla kaudella toimintaa on tarkoitus laajentaa 150 seuran suuruiseksi.

Leijona-kiekkokoulu on seuran normaalia toimintaa, jossa lapsille tarjotaan mahdollisuus oppia luistelun, kiekonkäsittelyn ja pelin alkeet sekä halutessaan liittyä mukaan jääkiekkoseuran Leijonaliigajoukkueisiin. Leijona-kiekkokoulun opetussuunnitelmat on jaettu kolmelle tasolle, joten eri tasoisille lapsille voidaan tarjota joko omat viikoittaiset tapahtumansa tai eriyttäminen voidaan suorittaa saman kiekkokoulutapahtuman yhteydessä.

Ilmoittautuminen pelikauden 2011-2012 Leijona –kiekkokouluun on alkanut. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 15.6.2011.

Seurat voivat ilmoittautua mukaan tästä.

Lisätietoa Leijona-kiekkokoulusta löydät finhockey.fi-verkkosivustolta.

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: