Leijonat.fi

       

Jää-Ahmojen Leijona-kiekkokoulu innostaa lapsia kiekkoilun pariin Hyvinkäällä - Uudet paidat toivat lisäpotkua treeneihin - Kuvagalleria!

Artikkelin kuvat: Pasi Mennander Artikkelin kuvat: Pasi Mennander

Hyvinkään Jää-Ahmojen järjestämä Leijona-kiekkokoulu kokosi lauantaina Hyvinkään jäähallin kaukaloon noin 50 lajista kiinnostunutta lasta. Lapset viilettivät kaukalossa upouusissa kiekkokoulu-paidoissaan.


Hyvinkäällä jääkiekon alkeisiin tutustutaan lauantaisin kahdessa ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä luisteli kaukaloon kello 9 ja toinen kello 9:45.

- Leijona-kiekkokoulu on hyvä tuote. Se tarjoaa toimivan harjoitusrungon, jota voimme tarpeidemme mukaan myös muokata, Jää-Ahmojen kiekkokoulun rehtori Mika Tschesmenski sanoi jakaessaan lapsille uusia treenipaitoja.

Leijona-kiekkokoulu käynnistyi Hyvinkäällä jo syyskuun puolella. Mukana on ollut noin 70 lasta, joista lauantaina oli paikalla viitisenkymmentä.

Jää-Ahmojen Leijona-kiekkokoulu kokoaa lapsia Hyvinkään alueen lisäksi Riihimäeltä ja Jokelasta. Kiekkokoululaisten toivotaan jatkavan lajin harrastamista Jää-Ahmojen juniorijoukkueissa. Aiempina vuosina ”aloituspaketti” on toiminut ja kiekkokoulu on ruokkinut hyvin seuran junioritoimintaa.

Lisätietoja Jää-Ahmojen Leijona-kiekkokoulusta

Kuvagalleria avautuu klikkaamalla ensimmäistä kuvaa!

 

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: