Leijonat.fi

       

H-hetki lähestyy! Leijona-kiekkokoulun varustekassit pakattiin

Jääkiekkoliiton toimiston alakerrassa kuhisi tiistai-iltana, kun Viikinkien 98-juniorit pakkasivat Leijona-kiekkokoulun varustekasseja. Kassit ehtivät perille kiekkokouluun ilmoittautuneille seuroille hyvissä ajoin ennen vajaan kahden viikon päästä koittavaa avausviikonloppua.


Sadasta varustekassista 76 lähetetään tällä viikolla eteläisen Suomen ulkopuolisille kiekkokoulun seuroille. Etelästä mukaan ilmoittautuneet seurat noutavat varustekassinsa Jääkiekkoliitosta ensi viikon keskiviikkona.

Jokaiseen varustekassiin pakattiin 30 treenipaitaa, kahden ohjaajan asut, 50 kiekkoa, 50 tennispalloa, isoja pehmopalloja, ringetterinkuloita ja treenikartioita. Näiden varusteiden avulla Leijona-kiekkokoulu liikuttaa tuhansia lapsia alkavalla syyskaudella.

Leijona-kiekkokoulu käynnistyy virallisesti 16.-17. lokakuuta. Mukaan Leijona-kiekkokouluun on ilmoittautunut sata seuraa ympäri maan.

Listan Leijona-kiekkokouluun osallistuvista seuroista löydät finhockey.fi:stä

Talkoot 2

Talkoot 3

Talkoot 4

Talkoot 5

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: