Leijonat.fi

       

Leijona-kiekkokoululla huikea starttitilaisuus: Tähtivieraita, juniorikiekkoilijoita…

Leijona-kiekkokoulun virallinen avausviikonloppu käynnistyy tulevana lauantaina, mutta Helsingissä otettiin varaslähtö kiekkokoulun ensimmäiseen kauteen jo keskiviikkona.


Kiekkokouluun ilmoittautuneiden eteläisen Suomen seurojen edustajat saapuivat Jääkiekkoliittoon noutamaan varustekassit, joihin oli pakattu kiekkokoulussa käytettävä rekvisiitta - muun muassa treenipaidat, ohjaaja-asut, kiekot, pallot ja treenikartiot.

Paikalle saapuneet junioripelaajat saivat ainutlaatuisen tilaisuuden kartuttaa nimmarikokoelmiaan kahdella tähtipelaajalla, HIFK:n ja maajoukkueen Mikael Granlundilla sekä Bluesin ja naisleijonien kapteenilla Emma Laaksosella.

Leijona-kiekkokoulun avausviikonloppuna 16.-17. lokakuuta - eli ensi viikonloppuna - sadassa kiekkokoulussa ympäri maan jopa 6000 poikaa ja tyttöä tutustuu jääkiekkoilun saloihin koulutettujen ohjaajien opastuksella.

Laukkua tutkimassa

Granlund

Emma Laaksonen

Kuvaus

Granlund

Haastattelu

 

Viimeksi muutettu


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: