Leijonat.fi

       

Kalle Konstilla tavoitteenaan kivuton kausi

Konsti_Kalle_SaPKo_12092011_2_644x413.jpg

SaPKon hyökkääjä Kalle Konsti aloitti valmistautumisensa uuteen kauteen leikkauspöydällä. Molemmat polvet operoitiin viime kauden päätteeksi.- Molemmat polvet leikattiin maaliskuussa. Pari kuukautta meni niitä parannellessa. Sen jälkeen olen päässyt ihan hyvin harjoittelemaan. Uskon, että pääsen pelaamaan pitkästä aikaa kauden ilman kipuja, Konsti, 32, kertoi Mestiksen kauden avaustilaisuudessa.

Nuorella joukkueella kauteen lähtevä SaPKo joutuu kovaan testiin heti kauden avausiltana, kun se kohtaa kotonaan Mestiksen kärkeen veikatun KooKoon.

- Ottelun alussa into saattaa mennä älyn edelle, mutta sen jälkeen odotan tasaista vääntöä. KooKoolla on kokenut joukkue, meillä nuori. Mielenkiintoinen sarja-avaus on tulossa, kovan joukkueen saamme vastaamme.

Konsti on SaPKon vanhin ja kokenein pelaaja. Vuonna 1979 syntynyt Konsti on joukkueen ainoa 1970-luvulla syntynyt peluri. Mestiksen runkosarjapelejä hänellä on tilastoissaan 220 kappaletta. Kovin kauas kokemuksessa ei jää puolustaja Markus Tuomaala, 27, hänellä on runkosarjapelejä yhteensä 219 kappaletta.

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: