Leijonat.fi

       

×

U20

Nuorten Leijonien leiriviikko käynnistyi testeillä - "Testeissä mittaat itseäsi - Ota ihan paras irti!" - Video

Jesperi Kotkaniemi ponnisti ulos kuvasta lauantain testeissä. Jesperi Kotkaniemi ponnisti ulos kuvasta lauantain testeissä. Kuva: Pasi Mennander

Nuorten Leijonien Tshekki-maaotteluihin huipentuva Vierumäen-leiri käynnistyi lauantaina testeillä. Ohjelmassa olivat samat testit, jotka tehtiin toukokuun lopulla.


Päävalmentaja Jussi Ahokas muistutti, että testit ovat tärkeitä erityisesti pelaajalle itselleen.

- Ota itsestäsi ihan paras irti, lyö pöytään parhaat tuloksesi. Sinulla on mahdollisuus mitata itsesi, nähdä oletko kehittynyt, Ahokas sanoi.

- MM-kisoissa urheilullisuuden vaatimus on ihan hirvittävän kova. Sinun pitää olla kunnossa, nopea ja vahva. Jos et ole iskussa, kaksikymppisten kisoissa et pysty hyvin pelaamaan. Siksi nyt on hyvä nähdä, missä mennään, oletko kehittynyt ja missä on vielä erityisesti parannettavaa.

Testipäivän jälkeen Nuorilla Leijonilla oli sunnuntaina ohjelmassaan ensimmäiset jääharjoitukset. Tshekki asettuu vastaan maanantaina ja tiistaina pelattavissa maaotteluissa. Molemmat ottelut käynnistyvät kello 18:30 Vierumäen jäähallissa ja niistä on lähetys Leijonien verkkopalvelussa.

Videolla tunnelmia testipäivästä:


Tällä joukkueella Nuoret Leijonat kokoontui lauantaina

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: