Leijonat.fi

       

×

U20

Joukkueenjohtajan raportti: Nuorten Leijonien viimeinen ottelu Moskovan-turnauksessa sujui ”ripaskan tahdeissa”

Joona Koppanen palkittiin turnauksen parhaana hyökkääjänä. Joona Koppanen palkittiin turnauksen parhaana hyökkääjänä. Kuva: Pasi Mennander

Ennen Suomen ja Venäjän ottelua Ruotsi oli päiväottelussa voittanut Tshekin ja varmistanut täydellä pistepotilla (9 pistettä) turnausvoiton. Venäjä tarvitsi kakkossijaan voiton Nuorista Leijonista ja se näkyi vastustajan otteissa heti ensi hetkistä lähtien.


Ensimmäinen erä luisteltiin päädystä päätyyn kovalla tempolla, kummankaan joukkueen onnistumatta kuitenkaan viimeistelemään maaleja.

Toiseen erään Venäjän joukkue lisäsi peliin suoraviivaisuutta ja pystyi luomaan vaarallisia tilanteita Niilo Halosen vartioimalle maalille. Kokonaisuudessaan erä oli Suomen joukkueen osalta kevyttä pelaamista, joukkue ei pystynyt luomaan yhtään laadukasta maalintekopaikkaa koko erässä. Venäjä kuitenkin onnistui viimeistelemään 1-0-johtomaalin ajassa 33.13.

Kolmanteen erään Venäjä lisäsi vain kaasua ja pystyi viimeistelemään 2-0-loppulukemat ajassa 47.09.

Kokonaisuudessaan Leijonien panos Venäjä-ottelussa sekä koko turnauksessa jätti ilmaan monia kysymysmerkkejä. Osa mukana olleista pelaajista ei pysynyt kansainvälisessä pelitempossa mukana ja varsinkin turnauksen kolmas ottelu oli monelle kovin haasteellinen.

Turnauksen parhaaksi hyökkääjäksi valittiin Leijonien Joona Koppanen, ”Kopan” esitys oli koko turnaus huomioiden kansainvälistä huipputasoa!

Nuorten Leijonien seuraava tapahtuma ovat MM-kisat Buffalossa. Joukkue matkustaa MM-leirille Niagara Fallsiin 15. joulukuuta. Suomen alkulohkossa pelaavat Kanada, Tanska, Slovakia ja USA.

Kirjoittaja on Nuorten Leijonien joukkueenjohtaja.

Ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Neljän maan turnauksen tapahtumasivu Leijonat.fi:ssä

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: