Leijonat.fi

       

×

Kuulumisia Nuorten Leijonien MM-leiriltä: Haastattelussa hyökkääjä Aapeli Räsänen

Aapeli Räsänen. Aapeli Räsänen.

Nuorten Leijonien MM-leiritys on käynnissä Kanadan Sherbrookissa. Tänään joukkueen kuulumiset kotimaahan välittää Sioux City Musketeersin riveissä tällä kaudella pelaava hyökkääjä Aapeli Räsänen, joka kuului Suomen alle 18-vuotiaiden poikien MM-kultaa viime keväänä voittaneeseen joukkueeseen.


Aapeli, toinen päivä leiriä on menossa, mitkä ovat fiilikset?
- Hyvät fiilikset on kyllä, muutama hyvä jäätreeni alla ja jätkien kanssa hyvää aikaa ollaan vietetty. Innolla mennään eteenpäin.

Miltä ryhmä tällä hetkellä vaikuttaa?
- Ryhmässä on hyvä pössis päällä. Siellä on sellaisia jätkiä joita ei ole hetkeen nähnyt. Osa jätkistä Suomesta ja osa Pohjois-Amerikasta ja aika hyvin ollaan päästy juttuun ja yhteinen sävel on löytynyt aika nopeasti. Hyvä meininki on täällä.

Mitä puuhaatte iltaisin jätkien kanssa?
- Me ollaan aika tylsiä. Eilen yritettiin vähän käydä katselemassa ympärille, mutta oli niin kylmä, ettei uskaltanut kauhean pitkälle lähteä. Osalla on pleikkarit mukana ja siellä on kovia skaboja, huuto kuuluu huoneesta kun joku päästää maalia änärissä.

Terveiset kotimaahan?
- Ensinnäkin hyvää joulun odotusta ja sitten kun on joulu juhlittu ja kinkut syöty niin ei muuta kun virittäytykää Ylen mukana tunnelmaan – Kisat auki telkkarista ja kovaa kannustusta vaan!

Nuoret Leijonat pelaa MM-leirin aikana kaksi harjoitusottelua: Maanantain 19.12. Montrealissa vastassa on Kanada ja torstaina 22.12. Sherbrookissa pelattavassa ottelussa vastaan asettuu Ruotsi. Lopullinen MM-joukkue nimetään harjoitusotteluiden jälkeen. Nuorten MM-kisat käynnistyvät 26.12., Suomi pelaa kisat Montrealissa ja kotikatsomoihin kisat välittää Yle. www.worldjunior2017.com


 

Viimeksi muutettuSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: