Leijonat.fi

       

×

Kuulumisia Nuorten Leijonien MM-leiriltä: Haastattelussa hyökkääjä Arttu Ruotsalainen

Nuorten Leijonien MM-joukkueen MM-leiritys käynnistyi torstaina Kanadan Sherbrookissa. Leirin alkua edelsi matkustuspäivä: Suomessa pelaavat pelaajat ja joukkueen johtoryhmä lensivät paikalle kotimaasta, Pohjois-Amerikassa kiekkoilevat Nuoret Leijonat saapuivat leiripaikkakunnalle suoraan seuroistaan.


Nuorten Leijonien hyökkääjä, Ässissä pelaava Arttu Ruotsalainen kertoi joukkueenjohtaja Kimmo Oikarisen haastattelussa matkakuulumisia kotimaahan.

Miten matka Sherbrookiin meni?
- Ihan hyvin. Oltiin varmasti joku 17 tuntia reissussa, vähän oli raskas jalka torstain ekoissa aamutreeneissä mutta kyllä se tuosta paranee.


Miltä eka treeni maistui?
- Kiva oli olla jäällä. Näki paljon tuttuja jätkiä jäällä täältä Pohjois-Amerikasta, se on mukavaa.

Minkälainen henki joukkueessa on?
- Hyvältä tuntuu. On paljon tuttuja jätkiä ja tunnetaan entuudestaan koko porukka oikeastaan, hyvältä meno on vaikuttanut.Nuoret Leijonat pelaa MM-leirin aikana kaksi harjoitusottelua: Maanantain 19.12. Montrealissa vastassa on Kanada ja torstaina 22.12. Sherbrookissa pelattavassa ottelussa vastaan asettuu Ruotsi. Lopullinen MM-joukkue nimetään harjoitusotteluiden jälkeen. Nuorten MM-kisat käynnistyvät 26.12., Suomi pelaa kisat Montrealissa ja kotikatsomoihin kisat välittää Yle. www.worldjunior2017.com


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: