Leijonat.fi

       

×

Pikkuleijonien Thomson avausmaalistaan: ”Olihan se semmoinen mitä halusinkin” - Katso video!

Lassi Thomson debytoi Pikkuleijonissa keskiviikon Tshekki-ottelussa. Lassi Thomson debytoi Pikkuleijonissa keskiviikon Tshekki-ottelussa. Kuva: Pasi Mennander

Ensimmäiset kaksi maaotteluaan urallaan pelannut Lassi Thomson on esittänyt kelpo otteluita Pikkuleijonien Hämeenlinnan-turnauksessa.


- Onhan se ollut hienoa ja erilaistakin kuin omat sarjapelit. Pelaajat ovat eritasoisia ja maailmankärkeä, vähän erilaista on joka osa-alueella, puolustaja mietti voitetun Sveitsi-ottelun jälkeen.

Ilveksessä nuorten SM-liigaa tällä kaudella pelannut Thomson sanoo kuitenkin tottuneensa nopeasti kansainvälisen pelin tasoon ja vaatimuksiin. Kuin todisteena siitä hän pääsi toisessa ottelussaan avaamaan myös maalisarakkeensa Leijona-paidassa.

Thomsonin osuma syntyi heti Sveitsi-ottelun ensimmäisessä vaihdossa alle minuutin pelin jälkeen.

- Sinisen pintaan sain kiekon, siitä pääsin painamaan etuyläkulmaan. Olihan se semmoinen maali mitä halusinkin, hän iloitsi.

Thomsonin laukoma 1-0 -maali oli alkua Suomen hurjalle menolle, josta Sveitsi ei koskaan toipunut.

- Kyllähän Sveitsikin tuli kovaa, mutta saimme eilisestä tappiosta makua tälle päivälle ja menimme tosi kovaa, Thomson kertasi ottelun alkuminuutteja.

Näin Thomsonin maali syntyi:Lassi Thomsonin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
• Leijonat.fi 8.11.2017: Lassi Thomson, miten haluaisit tehdä ensimmäisen maalisi Leijonissa?
Ottelun Suomi-Sveitsi tilastotapahtumat tulospalvelussa

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: