Leijonat.fi

       

×

Pikkuleijonien Kristian Tanus: ”Paikkoja oli ratkaista tämä peli”

Kristian Tanus. Kristian Tanus. Kuva: Pasi Mennander

Kolmannen erän viimeisellä minuutilla Pikkuleijonien 2-2-tasoituksen viimeistellyt Kristian Tanus oli muun joukkueen tavoin pettynyt kirvelevään jatkoaikatappioon viiden maan turnauksen avauspelissä. Tanuksen mukaan Suomen olisi pitänyt pystyä käyttämään Tshekki-pelin maalipaikat paremmin hyväksi.


- Kaikki uskoivat tekemiseen ja tuli vielä hyvä tasoitus lopussa. Kun saamme kiekkoa maalille asti, niin sieltähän niitä maaleja yleensä tehdään, Tanus kertasi ja viittasi Tshekki-pelaajien intoon blokata viivasta lähteviä vetoja.

- Niillä on kaikilla älytön intohimo siihen, kun meidän pakeilla on viivalla kiekko. Siinä me olisimme voineet olla parempia, että olisimme saaneet kiekkoa  maalille. Viivastakin saatiin toisaalta ihan tarpeeksi paikkoja, lopussakin oli ihan tyhjä maali.

Tappiosta huolimatta hyökkääjä näki omassa ja ketjunsa pelissä myös hyvää.

- Nousujohteinen peli. Alussa meidän kentällisellä peli oli vähän omissa pyörimistä, mutta loppua kohti parani. Saimme kiekkoa vastustajan alueelle ja pidettyä sitä alueella, sitä kautta peli parani ja kentällä oli joka kerta parempi fiilis.

Hyvää fiilistä pelaajille antoivat myös katsomossa kannustaneet ystävät ja perheenjäsenet.

- Kyllä se pienen kutina antoi, hyvällä tavalla kuitenkin.

Kristian Tanuksen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun Suomi-Tshekki tilastotapahtumat tulospalvelussa

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: