Leijonat.fi

       

×

Pikkuleijonien kapteeni Toni Utunen nauttii uusista haasteista - ”Ei jää ainakaan yrityksestä kiinni”

Artikkelin kuvat on otettu tiistain harjoituksissa Hämeenlinnan jäähallissa. Artikkelin kuvat on otettu tiistain harjoituksissa Hämeenlinnan jäähallissa. Kuva: Pasi Mennander

- Aika odottavaiset ovat fiilikset. On mahtavaa olla kapteenina ja vielä kotiyleisön edessä. Toivottavasti porukkaa riittää halliin ja meininki on kohdillaan, puolustaja Toni Utunen sanoi Pikkuleijonien tiistain jääharjoitusten jälkeen.


Hämeenlinnassa keskiviikkona käynnistyvä alle 18-vuotiaiden poikien viiden maan turnaus on Pikkuleijonien toinen turnaus tällä kaudella. Elokuussa Suomi sijoittui perinteikkäässä Ivan Hlinkan muistoturnauksessa kuudenneksi.

- Siitä jäi vielä paljon parannettavaa. Mutta nyt tässä parissa päivässä olemme saaneet peliä hyvin kasaan. Kaikki näyttää hyvältä, Utunen sanoi.

Hämeenlinnassa pelaavista joukkueista Suomi kohtasi Hlinka-turnauksessa vain USA:n. Ottelussa sijoista 5-6 Pikkuleijonat kärsi niukan jatkoaikatappion. Hämeenlinnassa Suomi kohtaa USA:n lauantaina.

- Joukkueessamme on nyt jonkin verran uusia pelaajia. Tosi mielenkiintoista nähdä, miten turnaus menee. Aivan varmasti se ei jää ainakaan yrityksestä kiinni.

Utunen on tällä kaudella pelannut Mestistä LeKin riveissä. Ensimmäinen kausi miesten sarjassa on tuonut mieluisan haasteen.
- On ollut ihan siistiä. Uusi haaste on taas kohdattu ja mielestäni olen selvinnyt siitä ihan hyvin. Ei tullut yllätyksenä, että peli on Mestiksessä fyysisempää ja nopeampaa, siellä joutuu kamppailemaan, kun en mikään iso sälli ole.

Teit viimeisessä Mestis-pelissäsi ennen maajoukkuetaukoa maalin. Mikäs olisi sellainen mieluisa tapa tehdä maali vaikkapa keskiviikon Tshekki-pelissä?
- Tuskin se ainakaan samalla tavalla syntyy kuin Mestiksessä, kun sain vetää rankkarin keskellä peliä. Toivon mukaan joku ranne takaläskiin, se olisi ihan siistiä.

Kuvagallerian kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: