Leijonat.fi

       

×

U18: Pikkuleijonat aloittaa viimeisen turnauksensa ennen MM-kisoja - ”Olemme valmiina haasteeseen!”

Pikkuleijonien joukkue harjoitteli maanantaina Vierumäellä. Pikkuleijonien joukkue harjoitteli maanantaina Vierumäellä. Kuva: Pasi Mennander

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa tällä viikolla viiden maan turnauksessa Ruotsin Sundsvallissa USA:ta, Tshekkiä, Venäjää ja Ruotsia vastaan. Edessä on erittäin kova turnaus, joka on viimeinen ennen kevään MM-kisoja.


Joukkue kokoontui sunnuntaina 5.2. Vierumäelle parin päivän leirille ennen siirtymistä Sundsvalliin. Joukkueen päävalmentaja Juuso Nieminen puhui yhdessä tekemisen merkityksestä ja siitä voimasta, minkä se joukkueelle voi antaa, varsinkin, kun ympärillä on paljon häiriötekijöitä etenkin kisojen aikaan.

Päävalmentaja puhui pelaajille siitä, että keskitytään siihen hetkeen eikä mietitä tulevaisuutta.

- Kun joukkue pelaa hyvin, nousevat yksilöt esille. Jos yksilöt yrittävät tuoda itseään esille, joukkue yleensä pelaa heikommin ja silloin yksilötkään eivät näytä niin hyviltä, päävalmentaja Nieminen sanoi.

Joukkue siirtyi Vierumäeltä Sundsvalliin tiistaina. Turnaus alkaa keskiviikkona kello 17 Suomen aikaa ottelulla USA:ta vastaan. Neljä peliä neljässä päivässä on kova rypistys, mutta Pikkuleijonat ovat valmiina haasteeseen.

Kirjoittaja on Pikkuleijonien joukkueenjohtaja.

Turnauksen ohjelma, seuranta, tulokset ja tilastot
Pikkuleijonien joukkue Ruotsin-turnauksessa

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: