Leijonat.fi

       

×

U18 otteluraportti: Pikkuleijonien vuosi 2016 päättyi murskavoittoon - "Näyttöjä kevään MM-kisoihin"

Lauri Pajuniemi oli tehokas Saksa-ottelussa. Arkistokuva: Pasi Mennander Lauri Pajuniemi oli tehokas Saksa-ottelussa. Arkistokuva: Pasi Mennander

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtasi viiden maan turnauksessa Sveitsissä perjantaina Saksan. Turnauksen ja vuoden 2016 päätöspelissä Suomi oli parempi maalein 9-1.


Valmennus korosti pelaajille sitä, että tavoite turnauksessa oli kehittää peliä turnauksen edetessä. Pelaajille oli tiedossa myös se, että jokainen antaa näyttöjä kevään MM-kisoja varten.

Pikkuleijonat olivat valmiit näihin haasteisiin ja iskivät ensimmäisessä erässä taululle tylyt 7-0-numerot. Kuvaavaa avauserälle oli se, että maalivahti Oskar Autiolla ei ollut yhtään torjuntaa. Pikkuleijonat liikkuivat todella kevyellä jalalla ja vyörytti peliä koko erän Saksan maalille.

Toinen erä alkoi kuten ensimmäinen päättyi. Suomi pyöritti peliä ja loi useita maalipaikkoja, mutta tehottomuus iski joukkueeseen. Oskar Aution ensimmäinen torjunta tapahtui ottelun 24 minuutilla. Saksa sai ainoan maalinsa 5-3-ylivoimalla. Toinen erä päättyi 1-1.

Kolmas erä oli sitten ottelun heikon ja siinä myös Pikkuleijonat ottivat muutaman turhan jäähyn. Joukkue onnistui kerran ylivoimalla ja näin ottelun lopputulos oli 9-1.

 

Suomen tehomiehet:
1+3 Jesperi Kotkaniemi
1+3 Lauri Pajuniemi
1+2 Joni Ikonen
1+1 Bernard Isiguzo
1+1 Juho Korhonen
0+2 Aarne Talvitie
1+0 Otto Latvala
1+0 Santeri Aalto
1+0 Antti Palojärvi
1+0 Aatu Luusuaniemi
0+1 Jesse Ylönen
0+1 Samuel Parkkari

 

Pikkuleijonat toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista Uutta Vuotta 2017!

Kirjoittaja on Pikkuleijonien joukkueenjohtaja.

Ottelun kaikki tilastotapahtumat
Näillä kentällisillä Pikkuleijonat lähti Saksa-otteluun
Viiden maan turnauksen ohjelma, tulokset ja tilastot

 

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: