Leijonat.fi

       

×

U18 aloittaa pelinsä tiistaina - ”Parempaa kiekkoa kuin edellisessä turnauksessa”

Alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen kauden toinen turnaus pelataan Detroitin lähellä Plymouthissa. Suomi aloittaa turnauksen tiistaina 1. marraskuuta ja vastaan asettuu Ruotsi. Muut turnaukseen osallistuvat maat ovat Sveitsi, Tshekki ja tietenkin isäntämaa USA.


Aloituspalaverissa joukkueen päävalmentaja Juuso Nieminen nosti esille yhdessä toimimisen merkityksen. ”Joukkue on sitä parempi mitä tiiviimpi yhteisö me olemme ja joukkue on aina vahvempi kuin yksilö”. Tämä oli se viesti millä Pikkuleijonat lähtivät turnausmatkalle.

Joukkue kokoontui lauantaina illalla yhteiseen ruokailuun kello 22:00, koska kaikilla pelaajilla oli vielä sarjapeli lauantaina. Ruokailun jälkeen palaveri ja siitä nukkumaan, herätys kello 3:45 ja lento kohti Detroitia lähti kello 6:45. Koska osa pelaajista pelaa tällä hetkellä USA:ssa tai Kanadassa, joukkue oli kokonaan kasassa sunnuntai-iltana klo 20:00. Joukkue kävi pienen hikihölkän ja sillä tavoin aloitti joukkueena valmistautumisen turnaukseen.

Maanantain ohjelma piti sisällä yhden jääharjoituksen, yhden oheisharjoituksen ja pari videopalaveria. Lopun ajan pelaajat käyttivät lepäämiseen ja tankkaamiseen. Näin joukkueen pitäisi olla valmis turnaukseen.

Tiistain ottelu alkaa paikallista aikaa 15:30 ja vastassa siis Ruotsi. Ottelua voi seurata maksullisen HockeyTV.com -palvelun kautta.

Kirjoittaja on Pikkuleijonien joukkueenjohtaja.

Suomen joukkue viiden maan turnauksessa

Turnauksen otteluohjelma

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: