Leijonat.fi

       

×

U18: Pikkuleijonat hikoilevat Vierumäellä - Kesälukion jälkeen Hlinka-turnaukseen

Alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue on hikoillut Vierumäellä viime maanantaista lähtien. Kelit ovat olleet erittäin suotuisat, lämmintä ja aurinkoa on riittänyt.


Kesälukio 2 -leirillä pelaajat harjoittelevat ja käyvät koulua. Päiväohjelma on ollut raskas, sillä se on sisältänyt päivittäin kaksi jääharjoitusta sekä kaksi oheisharjoitusta. Lisäksi pojat ovat olleet koulussa, he suorittavat yhden kurssin leirin aikana.

Alkuviikosta Artturi Lehkonen oli joukkueen mukana niin jäällä kuin oheisissakin. Hän jutteli poikien kanssa mitä huipulle pääseminen vaatii. Tärkeimpänä asiana Artturi piti ravintoa, koska ilman sitä ei ole mahdollista kehittää ominaisuuksia ja jaksaa harjoitella. Artturin toimintaa ohjaa voimakkaasti voittaminen, niin itsensä kuin pelienkin. Kuitenkin yhtä tärkeää on löytää hyvä tasapaino ja huolehtia siitä, että tekeminen on hauskaa ja antaa itselle aikaa kehittyä omaan tahtiin.
 

Artturi Lehkonen vieraili leirillä.

Perjantaina Pikkuleijonat pelasivat ottelun Italian U20-joukkuetta vastaan. Italia on leireillyt Vierumäellä samaan aikaan Pikkuleijonien kanssa. Suomi otti ottelusta selkeän 8-1-voiton. Päävalmentaja Juuso Niemisen mukaan ottelussa saatiin esille mitä alkuviikosta oli harjoiteltu, mutta tuntuman puute selkeästi vaikeutti ajoituksia ja rytmien löytämistä.

Leiri jatkuu tiistaihin, jolloin pelaajilla on koepäivä. Leiri on osa valmistautumista Ivan Hlinkan Muistoturnaukseen, joka käynnistyy 8. elokuuta. Turnauksen alkulohkossa vastaan asettuvat USA, Tshekki ja Sveitsi. Ennen lähtöään turnaukseen Pikkuleijonat pelaavat K-Vantaan Mestis-joukkuetta vastaa Trio-Areenalla lauantaina 6.8. kello 16:30 alkaen.

Aikataulu on heti kauden alussa tiukka, mutta ainakin tämän leirin aikana pelaajat ovat osoittaneet hyvää työmoraalia niin harjoituksissa kuin koulussakin.

Kirjoittaja on Pikkuleijonien joukkueenjohtaja.

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: