Leijonat.fi

       

×

U16 kohtaa Ruotsin - Näin joukkue on valmistautunut kotimaaotteluihin!

U16 ja Icehearts "joukkuekuvassa"! U16 ja Icehearts "joukkuekuvassa"! Kuva: Mikko Palsola

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue valmistautuu viikonloppuna pelattavaan triplamaaotteluun Ruotsia vastaan. Tässä joukkueenjohtaja Mikko Palsolan raportti Porista!


Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue kokoontui Porissa keskiviikkoaamuna kello 9:00. Joukkueen päävalmentaja Juuso Nieminen aloitti välittömästi joukkueen valmistamisen perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina pelattaviin Ruotsi-otteluihin.

Ensimmäisenä asiana valmennuksella oli ryhmäytyminen ja omistajuus. Mitä nopeammin nämä asiat tapahtuvat, sitä nopeammin myös joukkue pystyy maksimaalisesti toimimaan, oli päävalmentajan viesti pelaajille. Kahden päivän aikana, niin jäällä kun jään ulkopuolella, pelaajat ovat kovasti tehneet töitä näiden asioiden parissa.

Joukkue harjoittelee viisi kertaa ennen perjantain peliä. Painopiste on ollut hyökkäyspelaamisen rakenteissa, etenkin hyökkäysvauhdissa ja maalinteossa. Iso asia on saada pelaamiseen reagointi ja viiveettömyys. Puolustuspelaamisessa pääpaino on ollut box-out-pelaamisessa eli kuinka vastustaja pidetään pelin ulkopuolella. Jokaisessa harjoituksessa joukkue on pienin askelin mennyt hyvään suuntaan.

Torstaina saimme olla Ulvilan Icehearts-ryhmän vieraana ja lahjoitimme heille Suomi-paidan U16-maajoukkueen nimikirjoitusten kera.

Paljon erilaista on siis tapahtunut kahden päivän aikana ja pelaajat ovat todella rohkeasti heittäytyneet kaikkeen tekemiseen mukaan. Toivottavasti se lupaa hyvää pelejä varten. Nyt joukkue pääsee mittaamaan oman tasonsa todella kovaa vastustajaa vastaan.

Perjantaina siis kohtaamme Ruotsin Merikarvialla ja ottelu alkaa klo 18:30. Lauantaina olemme Kankaanpäässä (ottelu alkaa klo 16:00) ja sunnuntaina Porin Astora-hallissa (kello 13:00).

Tervetuloa seuraamaan huippujääkiekkoa!
 

 

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: