Leijonat.fi

       

×

Leijonat murisi Saksan nurin - tässä suomalaisten huikeat tehopisteet!

Suomi kohtaa Saksan kolmannen kerran sunnuntaiaamuna. Ottelun etenemistä voi seurata Jääkiekkoliiton tulospalvelussa osoitteessa finhockey.fi.

Alle 16-vuotiaiden maajoukkue oli ylivoimainen myös Finnair-turnauksen toisessa ottelussaan Saksaa vastaan. Loppuluvut Vierumäellä olivat 9-1.Suomalaisten pistelinko oli ykkösketjun laitahyökkääjä Artturi Lehkonen, joka oli mukana peräti kuudessa Leijona-maalissa. Lehkonen teki kolme maalia ja syötti toiset kolme.

Myös Lehkosen ketjukaverit olivat tehokkaita. Laitahyökkääjä Juuso Ikonen merkkautti tehot 1+4, sentteri Joose Antonen pisteet 1+1.

Kolmeen tehopisteeseen suomalaisista ylsivät Eetu Koivistoinen (2+1) ja Mikke Levo (0+3).

Yhteensä suomalaista pääsi pisteille yksitoista pelaajaa.

Maalivahdit Ville Husso ja Santeri Lipiäinen pelasivat ottelun puoliksi. Husso luisteli vaihtoon ajassa 29:52, kun Suomi johti maalein 6-0. Husso ehti torjua 11 kertaa. Pelin painopisteestä kertoo se, että Lipiäinen torjui puolessa tunnissa vain viisi kiekkoa. Hänen nollapelinsä pilasi Janik Möser, joka teki Saksan ainoan maalin ajassa 32:34.

Finnair-turnaus huipentuu 16-vuotiaiden osalta sunnuntaiaamuna, jolloin Suomi ja Saksa kohtaavat kolmannen kerran. Perjantaina ja lauantaina Saksaa vastaan pelanneista kahdesta Leijona-joukkueesta koostetaan yhdistelmäjoukkue sunnuntain viimeiseen otteluun.

Sunnuntain ottelu käynnistyy Vierumäellä kello 10:30.

Suomalaisten pisteet lauantaina:
3+3=6 Artturi Lehkonen
1+3=4 Juuso Ikonen
2+1=3 Eetu Koivistoinen
0+3=3 Mikke Levo
1+1=2 Joose Antonen
1+0=1 Matias Pulli
1+0=1 Toni Suuronen
0+1=1 Juho-Perttu Kyllönen
0+1=1 Sami Pekkala
0+1=1 Oskari Siiki
0+1=1 Mikael Vihriälä

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: