Leijonat.fi

       

×

Tyttöleijonien parhaana Ruotsi-pelissä palkittu Petra Nieminen: ”Tasavahvat joukkueet - Pienet asiat ratkaisivat”

Petra Nieminen ja Ruotsin Felizia Wikner-Zienkiewicz taistelivat kiekosta. Petra Nieminen ja Ruotsin Felizia Wikner-Zienkiewicz taistelivat kiekosta. Kuva: Pasi Mennander

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kärsi torstaina 3-4-tappion Ruotsille. Tyttöleijonien parhaana pelaajana palkitun Petra Niemisen mukaan kaukalossa taisteli kaksi tasaista joukkuetta.


- Molemmilla oli tasavahvat joukkueet. Kovaa kiekkoa, vauhtia oli paljon ja pienet asiat ratkaisivat, Nieminen summasi Karstulassa pelatun ottelun päätyttyä.

- Mielestäni Ruotsi ei ollut parempi, mutta he saivat maalin edestä paremmalla prosentilla kiekon maaliin kuin me.

Ruotsi johti ottelua kolmannessa erässä jo 4-1, mutta Suomi käynnisti hienon loppukirin. Nieminen ja Elisa Holopainen iskivät 2-4- ja 3-4-kavennukset, mutta tasoitusmaali jäi uupumaan.

- Saimme nopeita kääntöjä ja haastoimme vastustajaa hyvin. Saimme heidän päädyssään hyvää pyöritystä aikaiseksi. Huomenna tarvitaan lisää huolellisuutta ja nopeampia syöttöjä. Aikaa kentällä ei ole, sillä vastustaja tulee kovaa päälle.

Finnkampen jatkuu perjantaina Kauhavalla kello 18:00 alkavalla toisella osaottelulla. Kolmen Ruotsi-ottelun sarjan päätöspeli pelataan lauantaina kello 13:00 alkaen Alavudella.

Torstain ottelun tilastotapahtumat

 

 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: