Leijonat.fi

       

×

Minttu Tuominen: "Olympialaiset ovat vain kerran neljässä vuodessa"

Minttu Tuominen: "Olympialaiset ovat vain kerran neljässä vuodessa" Kuva: Jukka Salminen

Naisten maajoukkueen pelatessa viime viikolla Floridassa, Naisleijonien vakiokasvoihin kuuluva Minttu Tuominen seurasi tällä kertaa joukkuekavereiden otteita Suomesta käsin.


- Tulokset olen katsonut, ja kavereiden kanssa jonkun verran keskustellut miltä pelit on tuntuneet ja miten ketjut ovat toimineet, Karjala-turnauksen Ruotsi-otteluun omaista treeneistään paikan päälle ehtinyt Tuominen kertoi.

Naisleijonilla kauden päätavoite siintää tänä vuonna helmikuussa ja myös Tuominen myönsi olympialaisten olevan mielessä.

- Joka vuosi tehdään hommia MM-kisoja kohti, mutta olympialaiset ovat vain kerran neljässä vuodessa. Se on hieno tapahtuma ja sinne haluaa jokainen pelaaja, jos on vaan pienikin mahdollisuus.

Pidempien leirien lisäksi vauhtia kaukaloon on haettu poikien kanssa treenaamalla.

- Onhan se sellaista painimista, he ovat todella taitavia ja saa olla aika tarkkana. Koko ajan pitää antaa kaikkensa, ettei jää sinne jalkoihin.


Naisleijonien matka kohti olympialaisia jatkuu joulukuussa. Raumalla, Uudessakaupungissa ja Turun Kupittaalla 12.-16.12. pelattava Pre Olympic Cup tuo Suomelle kotimaan kaukaloihin vastaan Japanin, Ruotsin, Saksan ja Venäjän. Tapahtuman otteluohjelma löytyy täältä. Suomen joukkue joulukuun tapahtumaan julkistetaan 4.12. 

 

Viimeksi muutettu

Naiskiekon blogiSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: