Logo
Tulosta tämä sivu

Naisleijonien leiriohjelmaan muutos - USA-ottelu peruuntui - Pelipäivä vaihtuu treenipäiväksi

Naisleijonien lauantaille suunniteltu harjoitusottelu USA:ta vastaan on peruuntunut. Ottelun piti olla Suomen joukkueelle ensimmäinen kahdesta harjoitusottelusta ennen MM-turnausta.


Lauantain peli peruuntui, koska USA:n joukkueen pelaajat ovat riitaantuneet USA:n jääkiekkoliiton USA Hockeyn kanssa. Neuvottelut, jotka ovat jatkuneet jo kuukausien ajan, koskevat muun muassa pelaajille maksettavia korvauksia.

USA:n joukkueen piti aloittaa viimeistelyleirinsä keskiviikkona Traverse Cityssä, mutta USA Hockey ilmoitti leirin peruuntumisesta tiistaina. Samalla se vahvisti, ettei harjoitusottelua Suomea vastaan pelata.

USA-ottelun peruunnuttua Suomen joukkueen lauantaipäivän ohjelma menee uusiksi. Tätä kirjoitettaessa joukkueen jääharjoitusajat ovat vielä vahvistamatta, mutta alustavissa suunnitelmissa on viettää tiukka treenipäivä ja pelata joukkueen sisäinen ottelu.

Maanantaina Suomella on ohjelmassaan harjoitusottelu Tshekkiä vastaan. MM-turnaus käynnistyy ensi viikon perjantaina. USA:n Suomi kohtaa MM-kisojen kolmannessa ottelussaan maanantaina 3. huhtikuuta.

MM-kisojen koko otteluohjelma

 

 

Suomen Jääkiekkoliitto | Kaikki oikeudet pidätetään.