Leijonat.fi

       

×

Naisleijonat pelaa helmikuussa Vierumäellä, Jyväskylässä ja Kouvolassa

Naisten maajoukkue kohtaa Ruotsin ja Venäjän kahdesti kotimaan jäällä viimeisessä turnauksessaan ennen maaliskuun lopussa käynnistyviä Naisten MM-kisoja.


Naisleijonien otteita pääsee seuraamaan helmikuussa neljän ottelun verran Vierumäellä, Jyväskylässä ja Kouvolassa. Tammikuussa Kanadan upeasti voittaneille naisten maajoukkuepelaajille helmikuun turnaus on viimeinen paikka antaa MM-näyttöjä kansainvälisissä otteluissa ennen maaliskuussa tehtäviä MM-valintoja.

Naisten joukkue kotimaan turnaukseen julkistetaan maanantaina 30.1. yhdessä muiden maajoukkueiden kanssa.

Naisten helmikuun turnauksen otteluohjelma:
Ke 8.2. klo 18.30 Suomi – Ruotsi (Vierumäki)
To 9.2. klo 18.30 Suomi – Ruotsi (Jyväskylä)
Pe 10.2. klo 18.30 Suomi – Venäjä (Kouvola)
La 11.2. klo 14.30 Ruotsi – Venäjä (Vierumäki)
Su 12.2. klo 11.00 Suomi – Venäjä (Vierumäki)

Vierumäellä pelattaviin otteluihin on ilmainen sisäänpääsy, pääsyliput Jyväskylän ja Kouvolan otteluihin maksavat aikuisilta 10€, lapsilta (alle 16v.) 5€, alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Suomen otteluita voi seurata suorina lähetyksinä myös Leijonien LiveStream -kanavan kautta.

Jyväskylän ja Kouvolan maaotteluiden yhteydessä järjestetään maksuton Girls Hockey Day  -tyttökiekkotapahtuma klo 16.30 alkaen. Tyttökiekkotapahtumaan pääsee mukaan ilmoittautumalla sähköpostitse: saara.niemi@finhockey.fi tai puhelimitse 050-338 9621. Kaikki tytöt mukaan kokeilemaan jääkiekkoa ja tämän jälkeen kannustamaan Naisleijonia!

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: