tiistai, 09 tammikuu 2018 20:27

Leijonapentujen valinnat tehty helmikuun leirille

Kirjoittanut

Pelaajat tyttöjen valtakunnalliselle Leijonanpennut-leirille on tehty. Ikäluokkavastaava valmentaja Mira Kuisma valitsi yhdessä alueiden tyttökiekkokouluttajien kanssa leirille yhteensä 63 kenttäpelaajaa ja kahdeksan maalivahtia. Pelaajat tulevat 45 eri seurasta, joista parhaimpana Harjun Kiekosta on mukana viisi pelaajaa, Kärpistä ja Red Wingseistä neljä molemmista ja HPK:sta, KalPasta, Uudenkaupungin Jääkotkista ja Ylöjärven Uplakersista kustakin kolme pelaajaa.

-Seurojen suuri määrä kertoo sen, että tyttökiekon työ tehdään pikkuseuroissa. Pienten seurojen panos on nyt ja tulee jatkossakin olemaan isossa roolissa tyttö- ja naiskiekon kehittämisessä, ikäluokkavastaava valmentaja Mira Kuisma kertoo.

Leiri pidetään Kuortaneella 7.-10.2. ja sen tarkoitus on kartoittaa tyttöpelaajien taso kohti tyttömaajoukkueita. Leirin ohjelmassa on oheisharjoituksia ja testejä, mutta pääosassa ovat pelit. Pelit pelataan Jennit, Riikat, Mintut ja Suskit -joukkueilla ja jokainen pelaaja pääsee näyttämään osaamistaan neljän täysimittaisen ottelun verran.

-Leiriltä on mahdollisuus tulla valituksi maaliskuussa pidettävälle jää- ja opiskeluleirille ja yhä edelleen N16 ikäryhmän kansainväliseen turnaukseen, joka pelataan huhtikuussa Vierumäellä, Kuisma kertoo jatkosta.

Olet nyt

Etsi sivustolta