Leijonat.fi

       

Pelipäivä maajoukkuerytmissä takana - Näin Huippu-Pohjolassa pelattiin perjantaina

Miikat juhlivat iltaottelussa. Miikat juhlivat iltaottelussa. Kuva: Jukka Salminen.

Huippu-Pohjolan leiriturnauksessa perjantaina jokainen joukkue pelasi vain yhden pelin. Eilisestä poiketen perjantaina peliaika oli 3 x 20 minuuttia.


Leiriturnaus jatkui päivällä ottelulla Jannet-Teemut joka päättyi 3-3 tasapeliin. Jannet-joukkueesta kaksi pistettä mieheen tehtailivat Jesperi Kotkaniemi ja Leo Landor. Teemut-joukkueen pistehai oli hyökkääjä Niklas Nordgren merkkauttaen 1+2=3.

Iltapäivällä Mikat ja Samit heiluttivat maaliverkkoja urakalla ottelun päätyttyä Mikojen 7-5 voittoon. Mikoista yhteensä 11 pelaajaa ylsi pisteille, Jaakko Vuorinen ja Konsta Hirvonen iskivät muun muassa kaksi maalia mieheen. Matias Maccelli Samit-joukkueesta paukutti tehot 1+2=3.

Iltaottelussa Sakut ja Miikat järjestivät jännitysnäytelmän joka päättyi lopulta tasatulokseen 5-5. Kahden maalin mies löytyi Sakuista, hän oli Patrik Siikanen saalistaen lisäksi yhden syöttöpisteen. Miikoista sekä puolustaja Samuel Kemppainen että hyökkääjät Elias Vanninen ja Eetu Mäki tehtailivat kaksi pistettä mieheen.

Lauantaina Huippu-Pohjolassa pelataan kuusi ottelua joilla alkusarja saadaan päätökseen. Sunnuntaina Vierumäellä on ohjelmassa sijoitusottelut. Leiriturnauksen kattavat tilastot löydät tämän linkin takaa.

 

Iltaottelussa riitti tilanteita sekä valkoissa pelanneiden Sakujen että sinisissä pelanneiden Miikkojen maalinedustoilla.

 

Viimeksi muutettu

FAKTAT JA LINKIT


Vuoden 2015 Pohjola-leiriviikon jälkimmäinen osa, Huippu-Pohjola, järjestetään Vierumäellä 25.2.-1.3.2015. Leirille on kutsuttu yhteensä 102 vuonna 2000 syntynyttä poikaa eri puolilta Suomea. Pelaajat on jaettu kuuteen joukkueeseen, jotka on nimetty menestyneiden Leijona-pelaajien mukaan.


LEIRIVIDEOT:
LeijonatTV (YouTube)


SOME:
Twitter
Instagram


HASHTAG:
#Huippupohjola


TULOSPALVELU:
Tulosseuranta
Tilastot


JOUKKUEET:
Jannet
Miikat
Mikat
Sakut
Samit
Teemut


JOUKKUEIDEN NIMIKKOPELAAJAT:
Janne Niinimaa
Miikka Kiprusoff
Mika Nieminen
Saku Koivu
Sami Kapanen
Teemu Selänne


NIMIKKOPELAAJIEN ESITTELYVIDEO:


PELAAJAKUVAT:
Jannet
Miikat
Mikat
Sakut
Samit
Teemut
Erotuomarit


AIEMMAT HUIPPU-POHJOLAT:
2014


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: