Leijonat.fi

       

FOL // Valmentajakoulutuksessa vietiin Suomi-kiekkoa eteenpäin

Rauli Urama (toinen oikealta) ja kumppanit seurasivat Future Olympic Lions -leirillä muun muassa jääharjoituksia. Rauli Urama (toinen oikealta) ja kumppanit seurasivat Future Olympic Lions -leirillä muun muassa jääharjoituksia. Kuva: Pasi Mennander

Future Olympic Lions -leirillä pelaajien lisäksi ohjelmaa oli tarjolla myös valmentajille ja valmennuspäälliköille valmentajakoulutuksen merkeissä.


- Olemme kaikki Suomi-kiekon asialla, ja seurat suhtautuivat erinomaisesti valmentajakoulutukseen. Mukana oli valmentajia jokaisesta seurasta C-nuorista Liigaan asti, Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama kiittelee.

- Yhteistyö seurojen kanssa on tärkeässä roolissa. Keskustelimme menneen kauden asioista, ja mietimme asioita, joita pitäisi korjata ensi kaudeksi. Ovet olivat avoimet, ja välittämisen tunne oli suuri. Jokainen haluaa viedä Suomi-kiekkoa eteenpäin.

Leirin alkuvaiheessa valmentajakoulutuksessa oli mukana C- ja B-nuorten valmentajia, ja leirin loppuvaiheessa valmentajakoulutukseen osallistui Liigan, Mestiksen ja nuorten SM-liigan seurojen valmentajia.

Kummallekin valmentajaryhmälle tarjolla oli neljä luentoa.

- Suomi-kiekon identiteetti kaipaa aina pientä säätöä. Kauden jälkeen tehdään yhteenveto valmentajien kanssa, ja sitten aletaan säätämään ja tekemään tulevaa kautta.

- Käsittelimme muun muassa pelinluonnetta, luistelua ja ihmistä eli näitä asioita, jotka vaikuttavat itse peliin, Urama päättää.

 

Future Olympic Lions kausi kaudelta

FOL 2018

FOL 2017

FOL 2016

FOL 2015

FOL 2014

FOL soittolista // Leijonat-TVSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: