Leijonat.fi

     

FOL // Valmentajakoulutuksessa vietiin Suomi-kiekkoa eteenpäin

Rauli Urama (toinen oikealta) ja kumppanit seurasivat Future Olympic Lions -leirillä muun muassa jääharjoituksia. Rauli Urama (toinen oikealta) ja kumppanit seurasivat Future Olympic Lions -leirillä muun muassa jääharjoituksia. Kuva: Pasi Mennander

Future Olympic Lions -leirillä pelaajien lisäksi ohjelmaa oli tarjolla myös valmentajille ja valmennuspäälliköille valmentajakoulutuksen merkeissä.


- Olemme kaikki Suomi-kiekon asialla, ja seurat suhtautuivat erinomaisesti valmentajakoulutukseen. Mukana oli valmentajia jokaisesta seurasta C-nuorista Liigaan asti, Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama kiittelee.

- Yhteistyö seurojen kanssa on tärkeässä roolissa. Keskustelimme menneen kauden asioista, ja mietimme asioita, joita pitäisi korjata ensi kaudeksi. Ovet olivat avoimet, ja välittämisen tunne oli suuri. Jokainen haluaa viedä Suomi-kiekkoa eteenpäin.

Leirin alkuvaiheessa valmentajakoulutuksessa oli mukana C- ja B-nuorten valmentajia, ja leirin loppuvaiheessa valmentajakoulutukseen osallistui Liigan, Mestiksen ja nuorten SM-liigan seurojen valmentajia.

Kummallekin valmentajaryhmälle tarjolla oli neljä luentoa.

- Suomi-kiekon identiteetti kaipaa aina pientä säätöä. Kauden jälkeen tehdään yhteenveto valmentajien kanssa, ja sitten aletaan säätämään ja tekemään tulevaa kautta.

- Käsittelimme muun muassa pelinluonnetta, luistelua ja ihmistä eli näitä asioita, jotka vaikuttavat itse peliin, Urama päättää.

 


 


FUTURE OLYMPIC LIONS 2016


Perinteinen Future Olympic Lions -leiri järjestetään Vierumäellä 22. - 26.5.2016.


Leiriviestinnässä käytämme hashtageja #Leijonat #FOL2016


EDELLISET FUTURE OLYMPIC LIONS -LEIRIT
2015
2014


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: