Leijonat.fi

     

FOL // Toinen päivä käyntiin oheisharjoituksilla: ”Liikkuvuutta ja paikat lämpimäksi”

Aleksi Anttalaisen osalta Future Olympic Lions -leiri on sujunut mukavasti. Aleksi Anttalaisen osalta Future Olympic Lions -leiri on sujunut mukavasti. Kuva: Pasi Mennander

Future Olympic Lions -leirin toinen päivä käynnistyi alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkuepelaajien osalta oheisharjoituksien merkeissä.


- Olemme tehneet monipuolisia harjoituksia. Lähinnä liikkuvuusharjoituksia, ja sellaisia harjoituksia, joiden avulla saadaan paikat lämpimäksi jääharjoituksia varten, puolustaja Aleksi Anttalainen selventää.

Oheisharjoitusten jälkeen ohjelmassa on jääharjoitukset.

- Luistelutreenejähän tällä leirillä on kovasti tehty, kun olemme olleet jäällä. Olemme opetelleet erilaisia tekniikoita, joilla voi tehostaa luistelua. Olen oppinut uusiakin asioita.

Anttalaisen ja muiden U16- ja U17-pelaajien osalta Future Olympic Lions -leiri loppuu tänään. Sen jälkeen kesäharjoittelut jatkuvat seurajoukkueissa.

- Kaksi kertaa päivässä harjoitellaan juhannukseen asti, ja sen jälkeen alkaa omatoimijakso, kertaa TPS-puolustaja Anttalainen lähiaikojen suunnitelmiaan.

 


 


FUTURE OLYMPIC LIONS 2016


Perinteinen Future Olympic Lions -leiri järjestetään Vierumäellä 22. - 26.5.2016.


Leiriviestinnässä käytämme hashtageja #Leijonat #FOL2016


EDELLISET FUTURE OLYMPIC LIONS -LEIRIT
2015
2014


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: