Leijonat.fi

       

FOL // Toinen päivä käyntiin oheisharjoituksilla: ”Liikkuvuutta ja paikat lämpimäksi”

Aleksi Anttalaisen osalta Future Olympic Lions -leiri on sujunut mukavasti. Aleksi Anttalaisen osalta Future Olympic Lions -leiri on sujunut mukavasti. Kuva: Pasi Mennander

Future Olympic Lions -leirin toinen päivä käynnistyi alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkuepelaajien osalta oheisharjoituksien merkeissä.


- Olemme tehneet monipuolisia harjoituksia. Lähinnä liikkuvuusharjoituksia, ja sellaisia harjoituksia, joiden avulla saadaan paikat lämpimäksi jääharjoituksia varten, puolustaja Aleksi Anttalainen selventää.

Oheisharjoitusten jälkeen ohjelmassa on jääharjoitukset.

- Luistelutreenejähän tällä leirillä on kovasti tehty, kun olemme olleet jäällä. Olemme opetelleet erilaisia tekniikoita, joilla voi tehostaa luistelua. Olen oppinut uusiakin asioita.

Anttalaisen ja muiden U16- ja U17-pelaajien osalta Future Olympic Lions -leiri loppuu tänään. Sen jälkeen kesäharjoittelut jatkuvat seurajoukkueissa.

- Kaksi kertaa päivässä harjoitellaan juhannukseen asti, ja sen jälkeen alkaa omatoimijakso, kertaa TPS-puolustaja Anttalainen lähiaikojen suunnitelmiaan.

 

Future Olympic Lions kausi kaudelta

FOL 2018

FOL 2017

FOL 2016

FOL 2015

FOL 2014

FOL soittolista // Leijonat-TVSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: