Leijonat.fi

       

FOL // ”Nopeus ja veto kehittyivät eniten kauden aikana”

Eppu Karuvaara edustaa seurajoukkuetasolla Jokereita. Eppu Karuvaara edustaa seurajoukkuetasolla Jokereita. Kuva: Pasi Mennander

C2-nuorissa viime kaudella toiseksi sijoittuneen Helsingin Jokerien hyökkääjä Eppu Karuvaara tähtää ensi kaudeksi Jokerien B-nuoriin.


Hyvää lisäharjoitusta ensi kautta varten Karuvaara saa toukokuun viimeisellä viikolla Vierumäellä, missä hän kuuluu 2000-ikäluokan joukkueeseen Future Olympic Lions -leirillä.

- Odotan innolla tulevaa kautta, ja sitä että pääsisin Jokerien B-nuoriin. Maajoukkuetehtävät ovat myös mielessä. Odotan, että pääsen näyttämään mitä osaan, Karuvaara tuumii.

- Kovaa työntekoa se vaatii, että saisin peliaikaa B-nuorissa ja pääsisin maajoukkueeseen.

Karuvaaran syyskausi ei sujunut odotusten mukaan, koska peli ei kulkenut. Kevätkaudella suunta oli oikea, ja hän osasi odottaa kutsua Future Olympic Lionsiin.

- Olen ollut mukana kaikissa aiemmissa maajoukkuetehtävissä, muun muassa Pohjola-leireillä. FOL-leirillä on hyvä tilaisuus kehittyä muun muassa luistelun saralla.

- Olen hyvä joukkuepelaaja, ja taisteluasenne on kohdallaan joukkueen puolesta. Nuo ovat vahvuuteni. Kauden aikana nopeus ja veto kehittyivät eniten, ja niitä pyrin kehittämään myös ensi kaudella.

Lue myös: Mikä on Future Olympic Lions?

 


 


FUTURE OLYMPIC LIONS 2015


Perinteinen Future Olympic Lions -leiri järjestettiin Vierumäellä 25. - 27.5.2015.


Leiriviestinnässä käytimme hashtageja #Leijonat #FOL2015


 

Future Olympic Lions kausi kaudelta

FOL 2018

FOL 2017

FOL 2016

FOL 2015

FOL 2014

FOL soittolista // Leijonat-TVSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: