Leijonat.fi

       

×

Juuso Puustinen: ”Oon kyllä äärimmäisen iloinen ja onnellinen äijä”

Juuso Puustinen: ”Oon kyllä äärimmäisen iloinen ja onnellinen äijä” Kuva: Mika Kylmäniemi

Hymyilevä JYP-hyökkääjä Juuso Puustinen oli tyytyväinen illan otteluun. Hänestä Leijonat oli pelillisesti vastustajaa edellä. Kipinää ja sisua tuli eilisistä tappiosta.


- Todellakin se sisuunnutti ja niin sen pitääkin näkyä seuraavassa pelissä ja se, kuinka sä vastaat tappioon – mun mielestä me vastattiin tänään oikein mallikkaasti ja ansaittu voitto meille, Puustinen kommentoi ottelun jälkeen.

Ottelun avauserässä Puustinen pääsi niittaamaan Antti Suomelan syötöstä Leijonat jo 2–0-johtoon. JYP:stä tuttu tutkapari toimii myös Leijona-paidassa ja etenkin 30-vuotias Puustinen on löytänyt tällä kaudella ihan uuden vireen, ja hän nauttii jääkiekosta uudella tavalla.

Jyväskylässä on löytynyt jälleen ilo tekemiseen ja sitä kautta Puustinen teki myös päättyneellä liigakaudella uuden piste-ennätyksensä ja ylitti ensimmäisen kerran urallaan 30 maalin rajan.

- Ihan huikee vuosi ollut tähän mennessä. Älyttömän mukava pelata lätkää. Edellinen kausi oli vaikea, niin on nyt mahtava olla tässä vaiheessa kautta vielä mukana Leijona-paidassa ja pelata hienoja pelejä. Oon kyllä äärimmäisen iloinen ja onnellinen äijä, Puustinen kuvaili tyytyväisenä. 
 

• Suomi-Valko-Venäjä-otteluiden tilastoseuranta tulospalvelussa
• Leijonien rosteri Valko-Venäjä-otteluissa

Leijonien MM-leiritys jatkuu ensi viikolla Latviassa, jossa Suomi kohtaa isäntämaa Latvian kaukalossa kahdesti, keskiviikkona 11.4. ja torstaina 12.4. Viikkoa myöhemmin joukkue matkustaa Tshekin Pardubiceen, jossa pelataan Tshekin Euro Hockey Tourin turnaus. Huhtikuun viimeisellä viikolla leiritys jatkuu ensin kotimaassa, ja Leijonat kohtaa Euro Hockey Tourin Ruotsin turnauksen avausottelussaan Venäjän Helsingin Hartwall Arenassa torstaina 26.4. pelattavassa ottelussa. Loput turnauksen otteluista pelataan Ruotsissa. Jääkiekon MM-kisat alkavat 4.5. Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä. 

 

Viimeksi muutettu


 


MIESTEN MM-KISAT 2018


Miesten maailmanmestaruudesta pelataan Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä 4. - 20.5.2018.


Kisaviestinnässä käytämme hashtageja #Leijonat #MMkisat #IIHFWorlds


LOHKOJAKO

Alkulohko A (Kööpenhamina):
Itävalta
Ranska
Ruotsi
Slovakia
Sveitsi
Tshekki
Valko-Venäjä
Venäjä

Alkulohko B (Herning):
Etelä-Korea
Kanada
Latvia
Norja
Saksa
Suomi
Tanska
USA


SUOMEN OTTELUT:
La 05.05. 17:15
Suomi - Etelä-Korea
Su 06.05. 21:15
Latvia - Suomi
Ti 08.05. 21:15
Suomi - Norja
Ke 09.05. 21:15
Suomi - Tanska
La 12.05. 21:15
Kanada - Suomi
Su 13.05. 21:15
Saksa - Suomi
Ti 15.05. 13:15
Suomi - USA


KOKO OTTELUOHJELMA


LIPUNMYYNTI


IIHF:N VIRALLISET KISASIVUT


MM-KISAT MTV:N KANAVILLA


KAIKKI A-MAAJOUKKUEEN UUTISOTSIKOT LEIJONAT.FI:SSÄ


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: