Leijonat.fi

       

×

Lauri Marjamäki Ruotsi-voittoon päättyneen MM-leirityksen jälkeen: "Haluan kiittää kaikkia pelaajia"

Lauri Marjamäki Ruotsi-voittoon päättyneen MM-leirityksen jälkeen: "Haluan kiittää kaikkia pelaajia" Kuva: Pasi Mennander

Kauden 2017-18 Euro Hockey Tourin viimeinen turnaus on pelattu, Suomen saldona turnauksesta oli kolme voittoa kolmesta ottelusta ja jo lauantaina Leijonat varmisti myös EHT:n kokonaisvoiton.
Sunnuntain päätösottelussa kaatui turnausisäntä Ruotsi lukemin 1-3 (0-0, 1-0, 0-3). Päävalmentaja Lauri Marjamäki jakoi ottelun ja neljä viikkoa kestäneen MM-leirityksen päätteeksi kiitoksia Leijona-miehistölle.
 


- Tosi hyvä ensimmäinen erä, toisessa erässä jäätiin vähän seisoville jaloille, meni vähän puolustamiseksi. Sitten selkeä parannus, 1-0-tappioasemasta 1-3-voittoon. Oli kyllä vahva voitto ja hyvästä joukkueesta, mikä antaa meille itseluottamusta, Marjamäki summasi päivän ottelun.

Seuraavana valmennuksella on edessään tiukat valinnat - lopullinen MM-joukkue nimetään vapun aikana.

- Valmennus on tällä hetkellä positiivisessa tilanteessa, meillä on paljon hyviä pelaajia ja jokainen on kantanut kortensa kekoon ja pelannut erinomaiset neljä viikkoa. Ja tietenkin uusia pelaajia tulee.

- Nyt mietitään valmennusryhmän ja GM Jere Lehtisen kanssa ja kun olemme valmiita niin olemme valmiita.

- Haluan kiittää kaikkia pelaajia, ovat tehneet valmentajien valinnat vaikeiksi.
 

Ruotsi-Suomi-ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Leijonien rosteri Ruotsin Euro Hockey Tourin turnauksessa

Ruotsin EHT-turnauksen otteluohjelma, tulokset, tilastot ja seuranta löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät 4.5. Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä, Suomen MM-joukkue nimetään vappuna.

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: