Leijonat.fi

       

×

Kisapaikkaa metsästävä Juuso Puustinen: "Mulla on tosi itseluottavainen fiilis ja lätkä on edelleenkin kivaa"

Kisapaikkaa metsästävä Juuso Puustinen: "Mulla on tosi itseluottavainen fiilis ja lätkä on edelleenkin kivaa" Kuva: Sami Lievonen

Torstai-iltana Venäjää vastaan kaksi maalia iskenyt Juuso Puustinen oli yksi Leijonien parhaista pelaajista Ruotsin turnauksen avausottelussa.
 


- Jos tarkkaan katsoo, niin kiekkohan hieman eli siinä jään pinnassa ja tärkeintä oli saada se niin sanotusti ykkösellä sinne maalia kohti huitaistua. Tällä kertaa se leijaili sinne yläkulmaan Leijonien onneksi, Puustinen kuvaili 1-1-tasoitusta torstain pelissä.

Puustinen näyttää nauttivan pelaamisesta suuresti tällä hetkellä, mutta ei kerää turhaan paineita mahdollisesta paikasta MM-kisajoukkueessa.

- Mulla on tosi itseluottavainen fiilis ja lätkä on edelleenkin kivaa. Alla on hyvä kausi, ja kropassa on hyvä fiilis. Keskityn vaan niihin asioihin mihin voi itse vaikuttaa, eli siihen pelisuoritukseen peleissä, harjoituksiin jäähallilla ja toimintaan kopissa. Antaa valmentajan miettiä niitä valintoja kuka jatkaa tuleville viikoille.

Vuonna 2011 Puustinen oli mukana MM-leirityksellä alusta asti, mutta putosi viimeisten pelaajien joukossa joukkueesta.

- Kyllähän tämä laji muuttuu, tuntuu että vuosi vuodelta peli nopeutuu ja saa painaa kovaa.

Puustinen tunnetaan tehokkaana maalintekijänä, joka on tehnyt Leijonien lisäksi tulosta Bluesissa, HPK:ssa, HIFK:ssa, ja nyt JYPissä.

- Joukkueessa on erilaisia rooleja, hyvä maalintekijä kaipaa hyvää syöttelijää ja hyvä syöttelijä kaipaa myös hyvää maalintekijää. Pienestä pitäen olen yrittänyt hakea maalipaikkoja ja treenannut paljon laukomista. Haluan olla myös kokonaisvaltaisesti hyvä pelaaja, ei tuolla auta kellua 58 minuuttia ja sitten vaan tulla pelaamaan ylivoimaan. Sen suhteen olen tehnyt paljon tässä ammattilaisuralla hommia ja kehittynyt paljon. Koen pelaavani urani parasta lätkää toistaiseksi.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: