Leijonat.fi

       

×

Leijonille 3-2-voitto Venäjästä - Marjamäki: ”Kokonaisuudessaan oltiin tuon verran parempia ja ansaittiin voitto”

Kotimaassa toistaiseksi viimeisen ottelunsa Leijonien päävalmentana torstaina valmentanut Lauri Marjamäki (oik) sai kotiyleisöltä jäähyväisaplodit. Vieressä apuvalmentaja Jussi Tapola. Kotimaassa toistaiseksi viimeisen ottelunsa Leijonien päävalmentana torstaina valmentanut Lauri Marjamäki (oik) sai kotiyleisöltä jäähyväisaplodit. Vieressä apuvalmentaja Jussi Tapola. Kuva: Pekka Rautiainen

Leijonat kohtasi torstai-iltana Venäjän maajoukkueen Ruotsin EHT-turnauksen avausottelussa Helsingissä.


Lauri Marjamäen luotsaama Leijonaryhmä otti tiukan 3-2-voiton voittolaukauskisan jälkeen.

- Pelattiin ihan hyvä ensimmäinen erä, mutta ei päästy oikein maalille. Toisessa erässä jouduimme aika paljon puolustamaan, sitten kun saatiin kiekko niin heitetiin se pois. Tuntui aika raskaalta, eikä se ollut sitä mitä haettiin. Kolmas erä oli taas parempaa. Kokonaisuudessaan oltiin tuon verran parempia ja ansaittiin voitto, Marjamäki kommentoi ottelun kulkua ja lopputulosta.

Päävalmentajan mukaan joukkue oli kauttaaltaan tasaisen hyvä, mutta ei erinomainen.

- Aloitukset ovat sellainen asia, mitä meidän pitää parantaa. Niitä häviämme liikaa. Meillä on paljon senttereitä, jotka eivät ole pelanneet sentterinä. Se on yksi haaste, kun mietitään kisoja.

Varsinaisella peliajalla Suomen osumista vastasivat Juuso Puustinen ja Toni Rajala. Voittolaukauskisassa onnistujat olivat Veli-Matti Savinainen ja Juuso Puustinen. Puustisen onnistuminen toi Leijonille voiton.

Hartwall Areenalla yleisö antoi aplodit Marjamäelle, sillä kyseinen ottelu oli toistaiseksi Marjamäen viimeinen mittelö Suomessa Leijonien peräsimessä.

 

Suomi-Venäjä-ottelun tilastotapahtumat tulospalvelussa
Leijonien rosteri Ruotsin Euro Hockey Tourin turnauksessa

Ruotsin EHT-turnaus jatkuu Leijonien osalta lauantaina, jolloin Södertäljessä vastassa on Tshekki. Sunnuntain päätösottelu pelataan Tukholman Hovetissa ja kaukalossa vastaan asettuu Ruotsi. Kokonaisuudessaan turnauksen otteluohjelma löytyy täältä. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät 4.5. Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: