Leijonat.fi

       

×

Jere Lehtinen Tshekki-viikon maalivahdeista: “Hyvä trio on tällä viikolla mukana”

Suomella on Tshekin turnauksessa mukana kolme maalivahtia, joista yksi pelaa Suomessa, yksi Ruotsissa ja yksi Pohjois-Amerikassa.


- Hyvä kattaus maalivahteja on mukana, toteaa Leijonien GM Jere Lehtinen ennen lauantain Venäjä-peliä.

- Ruotsissa pelaava Eero Kilpeläinen on todella kokenut, vaikka ei maajoukkuekuvioissa olekaan ollut paljon mukana. On ollut todella kiva nähdä hänet pelaamassa, Eero on esiintynyt vahvasti.

- Emil Larmille nämä ovat ensimmäisiä A-maaotteluita ja hän on mukana nuoren pelaajan innolla.

- Ville Husso saatiin tälle viikolle mukaan rapakon takaa, samaa nuorta kaartia. Hän on pelannut aikaisemmin yhden pelin A- maajoukkueessa ja nyt tällä kaudella Pohjois-Amerikassa.

- Hyvä kombinaatio ja trio on tällä viikolla mukana.

 

 • Suomi-Venäjä-ottelun tilastoseuranta tulospalvelussa
Leijonien rosteri Tshekin Euro Hockey Tourin turnauksessa

 

Leijonat kohtaa Tshekin turnauksen lauantaina Venäjän, ottelu alkaa Suomen aikaa klo 19.15 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Yle TV2-kanavalta ja Areenasta. Sunnuntaina vastassa on Ruotsi. Kokonaisuudessaan Tshekin Euro Hockey Tourin otteluohjelma löytyy täältä. Huhtikuun viimeisellä viikolla Leijonat kohtaa Euro Hockey Tourin Ruotsin-turnauksen avausottelussaan Venäjän Helsingin Hartwall Arenassa torstaina 26.4. klo 18.30, ottelun liput myy Ticketmaster, VIP-liput Starsquad. Loput turnauksen otteluista pelataan Ruotsissa. Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät 4.5. Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: