Leijonat.fi

       

×

E-junioreiden videokisan voittajat selvillä

Torstaina 19. lokakuuta päättyneen Kunnioita Peliä -videokisan voittajiksi valikoituivat Sotkamon Kiekon E2 -joukkue ja Turun Kisa-Veikkojen E06-joukkue. 


Voittajiksi valikoituneille joukkueille on luvassa kunniatehtävä marraskuussa pelattavassa Karjala-turnauksessa. Turun Kisa-Veikkojen E06 -joukkue pääsee torstaina 9.11. ja Sotkamon Kiekon E2 -joukkue sunnuntaina 12.11. jäälle muodostamaan kunniakujan, jonka kautta Suomen joukkue luistelee jäälle. Luvassa on myös tutustuminen Leijonien koppiin ennen ottelua ja pääsyliput katsomoon kannustamaan Leijonia.

Videot tullaan julkaisemaan Kunnioita Peliä -sivustolla.

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat kisaan – tsemppiä ja menestystä kauteen!

Kunnioita Peliä -ohjelma on tarkoitettu kaikille lajin parissa toimiville: pelaajille, vanhemmille, valmentajille ja tuomareille. Kyse on eri rooleissa toimivien keskinäisestä kunnioituksesta ja siitä, että jääkiekko olisi reilumpaa kaikille osapuolille. Keskinäiseen kunnioittamiseen perustuvalla käyttäytymisellä tehdään pelitapahtumasta lapsille positiivinen kasvuympäristö, jossa on tilaa onnistumisille ja epäonnistumisille, lisätään peli turvallisuutta ja taataan valmentajille ja tuomareille työrauha. Helsingin Sanomat on Kunnioita Peliä -ohjelman yhteistyökumppani. Lue lisää Kunnioita Peliä -ohjelmasta: www.kunnioitapelia.fi

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: