Leijonat.fi

       

×

Ruotsin päävalmentaja Grönborg Karjala-turnauksesta: ”Merkitys on valtava joukkueen valmistautumisessa olympialaisiin”

Suomi ja Ruotsi ottavat toisistaan mittaa Karjala-turnauksen lauantai-illan ottelussa. Suomi ja Ruotsi ottavat toisistaan mittaa Karjala-turnauksen lauantai-illan ottelussa.

Ruotsin maajoukkuevalmennus odottaa marraskuista Karjala-turnausta suurella mielenkiinnolla.


- Karjala-turnaus on meille aina tärkeä tapahtuma, mutta olympiavuonna sen merkitys korostuu entisestään. Turnauksen merkitys on valtava joukkueen valmistautumisessa olympialaisiin, Tre Kronorin päävalmentaja Rikard Grönborg painottaa.
- Ennen olympialaisia pelaamme vain kaksi turnausta, joten pelaajien pitää nyt todella näyttää vahvuutensa ja taitonsa, jos he haluavat taistella olympiapaikasta.

Olympialaisia innolla odottava Grönborg uskoo, että marraskuisessa Helsingissä nähdään nimekäs pelaajakaarti.
- Veikkaan, että mukana on paljon pelaajia, jotka pelaavat kolme kuukautta myöhemmin olympialaisssa.

Ruotsi aloittaa Karjala-turnauksen kotiyleisön edessä Örebrossa, jossa se kohtaa Tshekin keskiviikkona 8. marraskuuta. Torstaina joukkue matkustaa Suomeen ja perjantaina Tre Kronor saa vastaansa Kanadan, ottelu alkaa klo 18.

Lauantaina on edessä naapurusten välinen mittelö, kun helmikuussa olympialaisissa samassa lohkossa pelaavat Suomi ja Ruotsi kohtaavat klo 17.30 käynnistyvässä ottelussa.


Tutustu Karjala-turnauksen otteluohjelmaan tämän linkin kautta. Pääsyliput turnaukseen myy Ticketmaster, VIP-lippujen myynnistä vastaa Starsquad.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: