Leijonat.fi

       

×

Päävalmentaja Lauri Marjamäki: ”Tässä on kaikki hyvän joukkueen edellytykset”

Leijonat kaatoi Venäjän EHT-turnauksen avausottelussa Tshekin numeroin 4–2. Päävalmentaja Lauri Marjamäki oli omiensa esityksestä hyvillään.


- Kaikin puolin jäi positiivinen kuva joukkueesta. Uudet ensikertalaiset suoriutuivat hyvin ja Roope Hintz saa maaleja. Lopun pystyimme puolustamaan hyvin, vaikka kavennusmaali tuli hyvissä ajoin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

- Meillä on hyvät johtavat pelaajat, kuusi seitsemän jätkää, jotka ovat pelanneet MM-kisoissa. Sitten läpimurtopelaajat mallia Henrik Haapala ja kumppanit, jotka tulevat kansainväliselle tasolle ja sitten kaikki raikkaat energiajätkät. Tässä on mielestäni kaikki hyvän joukkueen edellytykset.

Turnauksen aikataulu ei ole Leijonille otollisin. Joukkue suuntaa lähes heti Moskovaan, mutta välipäivä ei mene levätessä.

- Olemme 3.30 yöllä Moskovassa. Yritämme käyttää perjantain mahdollisimman hyvin hyödyksi, siinä ei paljon päiväunia oteta. Lauantaina pitää taas herätä 6.30, kun Ruotsi on kello 12 nälkäisenä vastassa.


Leijonien turnaus jatkuu lauantaina Moskovassa ottelulla Ruotsia vastaan, sunnuntaina vastassa on Venäjä. Kotikatsomoihin ottelut välittää Yle.

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: