Leijonat.fi

       

×

Pelaajien parhaita muistoja Helsingin jäähallista - juhlaottelu Suomi-Tshekki tänään klo 18.30

Suomi kohtaa Venäjän EHT-turnauksen avausottelussaan kotijäällään Tshekin. Ottelun yhteydessä juhlistetaan Helsingin Jäähallin, eli tutummin Nordiksen, 50-vuotista taivalta maaotteluiden isäntänä. Leijonat.fi:n toimitus kysyi muutamalta Leijonapelaajalta omia parhaita muistojaan Nordenskiöldinkadulta.


Teemu Eronen, IFK: "Itse en ole vielä ehtinyt hirveän kauan IFK:n puolesta siellä pelaamaan, mutta itselleni tulee silti mieleen Jokereiden ja Hifkin väliset playoff-sarjat tuossa muutama vuosi takaperin. Ne on sellaisia jotka on itselleen hyviä muistoja, hieno hallihan se on pelata kyllä. Olen aina tykännyt pelata siellä, kukapa ei."
 

Roope Hintz, IFK: "Varmaan tuo viime vuoden finaalisarja ja se miten me pelattiin siellä. Yksi matsi voitettiin 6-0 ja no, yksi oli sitten sellainen missä tuli tehtyä vähän kaiken näköistä, mutta ne on sellaisia jotka muistaa tietysti aina."
 

Jani Lajunen, Tappara: "Lähimuistista voisi mainita nuo viime vuoden SM-liigan finaalit. Ne olivat hienoja pelejä, yleisöä oli paljon ja hyvä meteli katsomossa. Siellä on kyllä aina kiva pelata, Nordiksella on tunnetusti tunnelma aina katossa."
 

Joonas Nättinen, JYP: "Siellä fanit kyllä pitää ääntä aina. Muistan myös että kun siellä on käynyt katsomassa liigapelejä pienempänä, niin tuntee ja aistii Nordiksen fiiliksen jo siinä ympärillä ylipäätään. Jengi kävelee IFK-paidat päällä ja sen lätkätunnelman aistii jo korttelin päästä."


 

 

 

Viimeksi muutettu


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: