Leijonat.fi

       

×

Leijonien Moskovan turnaus käyntiin kotimaasta - Suomi-Tshekki Helsingin Jäähallissa 15.12.

Miesten Euro Hockey Tourin kauden toinen osaottelu käynnistyy Leijonien osalta kotimaan jäällä kun Suomi kohtaa Helsingin Jäähallissa pelattavassa Moskovan turnauksen avausottelussa Tshekin. Kiekko tippuu Nordenskiöldinkadun hallin jäähäntorstaina 15. joulukuuta klo 18.30.


Ottelun yhteydessä juhlistetaan Helsingin Jäähallin 50-vuotista taivalta maaotteluiden isäntänä.

Suomen joukkue joulukuun turnaukseen nimetään 5. joulukuuta – tällöin tiedetään, ketkä pelaajista antavat turnauksessa näyttöjä päävalmentaja Lauri Marjamäen vetämälle johtoryhmälle toukokuussa siintäviä MM-kisoja ajatellen.

Torstain Tshekki-ottelun jälkeen Leijonat matkustaa Moskovaan, jossa joukkue kohtaa viikonlopun aikana Ruotsin ja Venäjän maajoukkueet.

Liput myynnnissä – Leijonalauman jäsenille erikoisetuja
Faneille Leijonien joulukuinen kotimaaottelu tarjoaa loistavan mahdollisuuden viettää sinivalkoista pikkujoulua yhdessä muiden kiekkofanien kanssa. Pääsyliput joulukuun otteluun ovat myynnissä Lippupisteen kanavissa ja myyntipisteissä. Tarjolla on myös VIP-paketteja, joiden tarkempaan sisältöön voi tutustua alla olevasta liitteestä.

Liittymällä Leijonat-sovelluksesta löytyvään Leijonalaumaan voi Suomi-Tshekki -ottelun pääsyliput lunastaa erikoishintaan: sovelluksesta löytyvän linkin kautta saa lipuista A- ja B-katsomoihin kymmenen ja C- ja D-katsomoihin viiden euron alennuksen.


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: