maanantai, 04 marraskuu 2013 12:13

Suomalaistulokas jälleen loistoiskussa WHL:ssa

Kirjoittanut
Julius Hongan debyttikausi Pohjois-Amerikassa on ollut menestys. Julius Hongan debyttikausi Pohjois-Amerikassa on ollut menestys.

Puolustaja Julius Honka esiintyi jälleen edukseen viikonlopun otteluissa Kanadan juniorisarja WHL:ssa. Honka on puolustajien pistepörssin kakkonen 19 ottelun jälkeen.

17-vuotias Swift Current Broncosia edustava Julius Honka valittiin perjantaina joukkueensa ykköstähdeksi voittopelissä Saskatoon Bladesia vastaan. Pisteet 1+1 merkkauttanut Honka vastasi ottelun voittomaalista kolmannessa erässä ylivoimalla.

Ottelun kakkostähti oli voittajien maalilla pelannut Eetu Laurikainen, joka torjui 30 kertaa. Laurikainen on Hongan tapaan JYPin kasvatteja.

Lauantaina Broncos voitti 7-6, kun joukkue kohtasi uudelleen Saskatoonin. Julius Hongan pistetilille kirjattiin jälleen pisteet 1+1 ja tehosaldo +4.

Hondan pisteet 19 ottelun jälkeen ovat 7+14=21. Hän on WHL:n pistepörssissä sijalla 20 ja puolustajien pistepörssin kakkosena pisteen päässä kärkipaikasta. Myös tulokaspörssissä Honka on toisella sijalla.

Olet nyt

Lisää uutisia ulkomailta