keskiviikko, 07 tammikuu 2015 09:00

Anaheim jäädyttää Selänteen pelinumeron 8 varhain maanantaina - Viasat tarjoaa tribuuttiottelun ilmaiseksi koko Suomeen

Kirjoittanut Leijonat.fi toimitus
Teemu Selänne. Teemu Selänne. Marko Hannula

Erinomainen uutinen keskiviikkoaamuun - Viasat avaa lätkäkanavansa ja tarjoaa yhteistyössä Veikkauksen kanssa Teemu Selänteen juhlaottelun kaikkiin suomalaiskoteihin. Julkaisemme asiaa koskevan tiedotteen kokonaisuudessaan!

Viasat ja Viaplay yhdessä Veikkauksen kanssa tarjoavat 11.1.2015 pelattavan Teemu Selänteen tribuuttiottelun ilmaiseksi ja suorana lähetyksenä kaikkiin suomalaisiin koteihin. Ottelu näkyy valtakunnallisesti kaikkien operaattoreiden kaapeli-, IPTV- ja antennitalouksissa sekä internetissä Viaplay-palvelussa.

Tribuuttiottelussa kohtaavat kaksi Selänteen ex-seuraa kun Anaheim Ducksia vastaan asettuu Winnipeg Jets, joiden paidassa Selänteen NHL-ura alkoi kaudella 1992-93. Selänne päätti menestyksekkään uransa Anaheimin riveissä viime kauteen.

”Suomalaisten omana jääkiekkokanavana meillä on ilo ja kunnia olla välittämässä suomalaiskoteihin pala kiekkohistoriaa. Teemu Selänne on kiekkoikoni, jonka lukuisia otteluita hänen uransa varrelta meillä on ollut ilo näyttää suomalaisille kiekkofaneille”, sanoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

”Teemun täysin ainutlaatuinen ura saa ansaitsemansa huipennuksen ja kunnianosoituksen. Teemun ja Veikkauksen yhteistyön kunniaksi haluamme olla mukana tarjoamassa koko Suomelle mahdollisuuden osallistua television välityksellä varmasti tunteikkaaseen tapahtumaan”, kertoo viikonlopun pääyhteistyökumppanin, Veikkauksen, urheilupelien liiketoimintaryhmän johtaja Ari Aarnihuhta.

Selänne on NHL:n runkosarjassa historian kaikkien aikojen paras suomalainen maalintekijä ja pistemies tehopistein 684+773=1457. Selänne voitti urallaan NHL:n maalitilaston kolmesti, ja hänet on äänestetty NHL:n tähdistöotteluun huimat 11 kertaa. Selänteen NHL-uran huipentuma oli Stanley Cup-mestaruus, jonka hän voitti Anaheim Ducksissa keväällä 2007.

Teemu Selänne ”Tribute night” -ottelu alkaa Viasat Hockey Finland-kanavalta sunnuntain 11.1. ja maanantain 12.1.2015 välisenä yönä klo 04:05 Suomen aikaa ja uusintana maanantaina klo 18:00 alkaen. Ottelu näkyy valtakunnallisesti kaapeli-, IPTV- ja antennitalouksissa sekä internetissä Viaplay-palvelussa.

Viasat Hockey Finland -kanavan ilmaiskatselu alkaa Suomessa jo perjantaina 9.1. ja jatkuu maanantaihin 12.1. saakka.

Lähde:
Tiedote

 

 

Olet nyt

Lisää mediauutisia