tiistai, 24 maaliskuu 2020 15:37

Kultaleijonien tarina 2019 -kirja tarjoaa viihdykettä korona-arkeen - Kirja myynnissä tarjoushintaan 23.4. saakka

Kirjoittanut SJL toimitus
Kultaleijonien tarina 2019 -kirja tarjoaa viihdykettä korona-arkeen - Kirja myynnissä tarjoushintaan 23.4. saakka Pasi Mennander

Leijonat on edelleen maailmanmestari ja siksi myös keväällä 2019 sensaatiomaisesti MM-kultaa voittaneesta Leijonista kertova kirja Kultaleijonien tarina 2019 on yhä ajankohtainen. Nyt on tarjolla parasta lääkettä koronaviruksen aiheuttamaan tylsyyteen ale-hintaan 25 euroa (sis. postikulut ja alv).

Kirjassa äänessä ovat kaikki maailmanmestarijoukkueen pelaajat ja suurin osa taustajoukoista. Jokaisesta pelaajasta on kirjassa oma henkilökuva sekä kattavat tilastot. Kirjasta selviää myös, miten Jukka Jalonen tiimeineen kokosi ja valmisti joukkueen kohti suurta unelmaa, mitä ovat Jullin Kioski ja Hetero Training, miten syntyivät joukkueen sloganit Kun aika on ja Pelataan vaan, miten Kevin Lankinen valmistautui ratkaisuotteluihin, miltä välierän maali tuntui Marko Anttilan kropassa, mitä musiikkia Jukka Jalonen soitti joukkueelle ennen finaalia, ja mistä Jere Sallinen tiesi, että Suomi voittaa finaalin.

Kirjan pääsee ostamaan tätä linkkiä klikkaamalla. Maksuvaiheessa kirjoita kampanjankoodi-kenttään sana Leijonat, niin alennushinta astuu voimaan. Tarjous on voimassa 23.4. asti tai niin kauan kuin kirjoja riittää.

Kirjan voi tilata korona-ajan iloksi myös tutulle juniorille, mummulle ja vaarille, sukulaiselle, ystävälle tai vaikka naapurille!
 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta